""
""

Grobari, svi na blagajne: Sutra počinje prodaja ulaznica za Bešiktaš

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.10.14. | 14:20

Navijači koji već imaju kupljene karte za sektor “K” za predstojeću utakmicu, uz njih će imati pristup i ostalim sektorima južne tribine

Igrači i stručni štab Partizana posle pobede u večitom derbiju u stanju euforije dočekaće susret trećeg kola Lige Evrope protiv Bešiktaša, a na potezu će biti navijači Parnog valjka. Očekuje se da stadion u Humskoj posle osam uzastopnih prvenstvenih trijumfa bude pun kao šipak. Prodaja ulaznica za duel sa turskim velikanom počeće sutra na blagajnama stadiona Partizana od deset časova.

Podsećamo da je odlukom UEFA Partizan kažnjen pražnjenjem sektora “K” na jugu i da je samim tim kapacitet smanjen za tačno 1.320 mesta. Navijači koji već imaju kupljene karte za sektor “K” (tribina jug) za predstojeću utakmicu, moći će da pristupe ostalim sektore južne tribine. Za južnu tribinu treba izdvojiti 800, bočni delovi zapada i istoka koštaju 1.200, a centralni delovi istoka i zapada 1.800 dinara.

Izabrane vesti

Ulaznice za meč između Partizana i Bešiktaša prodavaće se na biletarnicama Kombank arene, kao i u TC Ušće. Grobari iz unutrašnjosti imaće povoljnu okolnost, jer će karte moći da kupe u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici i Šapcu.

Meč između Partizana i Bešiktaša igra se u četvrtak (21.05). Crno-beli su u prvom kolu igrali nerešeno s Totenhemom, a zatim su poraženi (0:2) na gostovanju Asterasu.

(Foto: MN Press)


tagovi

BesiktasGrobariLiga EvropeFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara