""
""

Grifin: Teo je nezamenjiv!

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.10.17. | 15:00

“Moramo svi da podelimo taj teret", objasnio je jedan od najboljih košarkaša LA Klipersa

Navijači LA Klipersa nestrpljivo iščekuju nove vesti o povredi Miloša Teodosića i dužini pauze koja mu predstoji. O novom saigraču pričao je i Blejk Grifin koji je istakao da je srpski plejmejker već sada stekao status nezamenjivog.
”Razgovarao sam sa njim u subotu, a video sam ga juče. Biće on u redu, video sam da je dobro raspoložen. Kada se povredite, uvek vam izgleda kao da ste u podnožju planine na koju treba da se popnete. Ako pronađete pravi fokus, možete da saznate nešto novo. Da otkrijte nove način treninga. Iako zvuči kao kliše, mogao bi nešto pozitivno da izvuče iz cele situacije”, naveo je Grifin, a prenosi specijalizovani portal Eurohoops.

Izabrane vesti

Posle prvih pregleda postalo je jasno da ligamenti nisu oštećeni, ali da je povređena tetiva koja spaja petu sa prstima. Klipersi su otkrili da takva povreda zahteva četiri nedelje mirovanja, no američki mediji javljaju da je oporavak od takve povrede duplo duži.
“Moramo svi da podelimo taj teret. Miloša ne možete da zamenite. Niti njegovu viziju, način na koji igra ili dodaje loptu. Ali nekako ćemo se snaći”, dodao je on.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Blejk GrifinMiloš TeodosićNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara