"Očekivane postave Reala i Rome"
"Očekivane postave Reala i Rome"

GRAFIKA: Dupli spektakl u Americi! Ančeloti menja pola tima, Golubovićevo vatreno krštenje protiv Reala

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.07.14. | 17:33

Nemanja Vidić večeras prvi put igra protiv Mančester junajteda

Očekivane postave Reala i RomeSpremite se za dupli spektakl! Utakmicama drugog kola A grupe u noći između utorka i srede nastavlja se Internacionalni kup šampiona, a na programu su dva supermeča, pošto će od 1.00 snage odmeriti Mančester junajted i Inter u prvoj utakmici Nemanje Vidića protiv kluba u kome je proveo osam godina, dok je za 3.15 u Dalasu zakazan obračun Real Madrida i Rome.

Pozivajući se na dobro obaveštene izvore, španski As tvrdi da će trener kraljevskog kluba Karlo Ančeloti na ovoj utakmici značajno pojčati sastav u odnosu na onaj koji je posle penala poražen od Nerazura, pa će na teren Kasiljas, Serhio Ramos, Koentrao, Ćabi Alonso, Modrić, ali ne i Kristijano Ronaldo koji se tek juče priiključio treninzima, kao ni letnje novajlije Toni Kros i Hames Rodrigez..

Izabrane vesti

S druge strane, izvešće i italijanski predstavnik izuzetno jak sastav, pogotovu u napadu, pošto se očekuje da Rudi Garsija poslednju liniju Madriđana pritisne sa Totijem, Florencijem, ali i novajlijom Iturbeom. Mediji sa španskog i Apeninskog polustrva javljaju da će Adem Ljajić meč početi na klupi, odakle šansu čeka Petar Golubović, nekadašnji desni bek OFK Beograda.

Podsećamo, na tabeli Grupe A vodi Mančester junajted sa tri boda, drugi je Inter sa dva (jedan za remi, jedan za pobedu na penale), treći je Real sa jednim, dok je na začelju Roma bez bodova.

U noći između srede i četvrtka na programu je duel Grupe B u okviru koje se sastaju Mančester Siti – Liverpul.

Sve mečeve Internacionalnog kupa šampiona možete pratiti na TV Arena sport, a ukoliko ih propustite, MOZZART Sport će vas detaljno obaveštavati o svemu što se događalo na tlu Severne Amerike.

(FOTO: Screenshot as.com)


tagovi

Premijer ligaRomaReal MadridŠpanijaSerija APrimeraItalijaInterEngleskaICCgrafika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara