"Rađa Najngolan na treningu Belgije"
"Rađa Najngolan na treningu Belgije"

Građanski rat u Milanu: Svi vole Najngolana

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.12.13. | 12:21

Rosoneri i Nerazuri otvorili front za asa Kaljarija

Rađa Najngolan na treningu BelgijeTek je pre tri sezone debitovao u Seriji A, već mu je 25 godina, ali se italijanski giganti Inter i Milan otimaju za njegove usluge. Rađa Najngolan ponovo je u žiži uoči prelaznog roka. Vezista Kaljarija je, naime, na meti velikih milanskih rivala, koji bi već u januaru voleli da slabašne ekipe pojačaju belgijskim reprezentativcem indonežanskog porekla.

Baš bi status reprezentativca mogao da odluči kuda će Najnoglan, jer selektor Belgije Mark Vilmots ima veliki izbor pred Mundijal u Brazilu, a u tako žestokoj konkurenciji dobre partije u malenom Kaljariju možda neće biti dovoljne.

Izabrane vesti

Prednost Milana je što igra na dva fronta, tačnije što će i na proleće igrati u Ligi šampiona, dok Neroazuri ove sezone Evropu gledaju samo preko televizora. Ipak, prvi čovek Intera Erik Tohir upravo Najnogalana vidi kao idealnu zamenu za Fredija Guarina, koji će sasvim izvesno napustiti Đuzepe Meacu.

Ne treba, međutim, zaboraviti da se letos i Juventus svim silama upinjao ne bi li doveo Najnogalana u Torino, a torinska Stara dama ipak je šampionska ekipa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaInterItalijaKaljariMilanRadža NaingolanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara