""
""

GOTOVO: Milan ima napad Baka - Adrijano!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.07.15. | 20:18

Rosoneri konačno završili transfer napadača kojeg su jurili mesecima, a nisu morali da izdvoje veliki novac za njega

U istom danu kada je zvanično potvrdio dolazak Karlosa Bake, Milan je dobio još jedno veliko pojačanje. Luiz Adrijano je postao novi igrač Rosonera! Brazilac je danas sa slavnim milanskom klubom potpisao ugovor do 2020. godine.

Izabrane vesti

Mesecima se spekulisalo o dolasku Luiza Adrijana u Milan, zimus je bio blizu, a izgledalo je da će posao propasti kada je Šahtjor pre nekoliko dana prihvatio ponudu Al Ahlija za brazilskog napadača. S obzirom da je Brazilac sa Šahtjorom imao ugovor do kraja godine, oni su oberučke prihvatili 8.000.000 evra koliko su ponudili Arapi.

Ali, Luiz Adrijano je odbio selidbu na Bliski istok jer je želeo samo u Milan, iako ga ja tražila i Roma. Ukrajinci su bili ljuti na svog napadača i Milan jer su ostali bez odlične zarade. Ipak, posao je danas završen za istu sumu. Luiz Adrijano je doputovao u Milano, prošao lekarske preglede i potpisao ugovor na pet godina sa Rosonerima. Zarađivaće 3.500.000 evra po szeoni. Na kraju je i pozirao sa dresom novog kluba.

Milan nije zvanično otkrio detalje transfera i koliko obeštećenje je otišlo Šahtjoru, ali se spekuliše da je platio oko 8.000.000 evropskih novčanica. Potvrđeno je da će se Brazilac u narednih nekoliko dana priključiti novim saigračima. 


tagovi

Serija AŠahtjor Donjeckprelazni rok 2015MilanLuiz AdrijanoItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara