""
""

GOTOVO: Eva Karneiro se nagodila sa Čelsijem i Murinjom!

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.06.16. | 19:28

Karneiro je, inače, prethodno navodno odbila da se nagodi sa klubom za sumu od 1.500.000 evra, a sada se ne navodi kakvi su uslovi današnje nagodbe

Slučaj koji je potresao fudbalski klub Čelsi početkom ove sezone, sukob trenera Žozea Murinja i klupskog lekara Eve Karneiro konačno je stavljen ad akta i to nagodbom na sudu u Krojdonu.

Izabrane vesti

Karneiro je izdala saopštenje u kojem se zahvalila svima na podršci i pomoći u prethodnom periodu.
“Laknulo mi je što smo danas konačno zaključili osvaj slučaj. Prethodni period bio je veoma stresan za mene i moju porodicu i sada se radujem novim izazovima u životu. Moj prioritet uvek je bilo zdravlje igrača i želja da ispunim svoje lekarske dužnosti. Upravo jer sam sledila te principe utrčala nam na teren da pomognem igraču koji je ležao na terenu“, istakla je ona.

MURINJO I EVA NA SUDU: ČEKA SE STRUČNJAK ZA PORTUGALSKE PSOVKE, PITANJE JE DA L JE SIN ILI ĆERKA?

Karneiro je, inače, prethodno navodno odbila da se nagodi sa klubom za sumu od 1.500.000 evra, a sada se ne navodi kakvi su uslovi današnje nagodbe.

Saopštenjem se oglasio i Čelsi koji je naveo da žali zbog okolnosti u kojima je Karneiro napustila Stamford Bridž u oktobru prošle godine.
“Želimo da kažemo da je doktorka Karneiro u spornom slučaju sledila pravila lekarske službe i na prvo mesto stavila zdravlje igrača. Uvek su joj prioritet bili igrači. Radi se o vrhunskom sportskom lekaru. I Žoze Murinjo se zahvaljuje doktorki Karneiro na svemu što je uradila za prvi tim Čelsija i želi joj uspešnu dalju karijeru“, navodi se u saopštenju londonskog kluba.

U međuvremenu je Žoze Murinjo postao trener Mančester Junajteda, ali se danas pojavio na sudu u društvu funkcionera Čelsija Brusa Baka.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaEvropaEva KarneiroEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara