""
""

Gotovo: Džondžo Šelvi prodat za 16.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.01.16. | 10:05

Kao što je i najavljivano, Svrake će igrati ozbiljnu ulogu na zimskoj fudbalskoj sezoni

Očajna jesen je značila i vatrenu zimu. Njukasl je uoči početka prelaznog roka najavljivan kao jedan od klubova koji će obeležiti fudbalsku pijacu. Novac nije problem za klub sa severa Engleske, gazda Majk Ešli je pod ogromnim pritiskom i trošenje para na pojačanja je jedino rešenje.

Izabrane vesti

Juče je sve završeno oko transfera Anrija Sevea iz Bordoa, Francuz je sinoć i predstavljen na Sent Džejms Parku, a izvori sa Ostrva jutros otkrivaju da je Njukasl dogovorio još jedno pojačanje. I opet u veznom redu. U Njukasl dolazi Džondžo Šelvi iz Svonsija, a klub iz Velsa je pristao da proda nekadašnjeg igrača Liverpula za 16.000.000 evra!

Sporazum dva kluba je postignut kasno sinoć, a prethodno je Njukasl dobio zeleno svetlo od Šelvija koji je želeo po svaku cenu da napusti Liberti stadion. Iako je bio jedan od najboljih igrača tima, Šelvi je u poslednje vreme ušao u sukob sa menadžerom Alanom Kurtisom koji je počeo da mu secka minutažu. Želeći da zadrži status engleskog reprezentativca pred EP u Francuskoj, Šelvi je zatražio od kluba da ga proda, a Njukasl se prvi javio.

Očekuje se da Šelvi danas stigne u Njukasl na lekarske preglede i stavi paraf na ugovor sa Svrakama. Dolascima Sevea i Šelvija, crno-beli su popunili vezni red, a očekuje se još neko atraktivno pojačanje u napadu. Navodno i dalje postoji šansa za dbvođenja Aleksandra Lakazeta iz Liona.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Premijer ligaEvropaEngleskaDžondžo Šelvi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara