"Navijači Novog Pazara"
"Navijači Novog Pazara"

Gostovanje Pazaraca na Voždovcu odloženo zbog ubistva navijača Zvezde u Istanbulu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.11.14. | 11:29

"Znači li to da će ubuduće sve što se dešava u Turskoj povezivati sa nama?", pita se generalni sekretar Plavih Redžep Korać

Navijači Novog PazaraStrah od navijačkih nereda ponovo se nadvio nad Srbijom, ali ovaj put nam je "nametnut" tragičnim ubistvom navijača Crvene zvezde na gostovanju kod Galatasaraja u Istanbulu. Uprava Superlige zabrinuta je da bi incidenti mogli da se prenesu i na srpske terene, pa je u dogovoru sa Ministarstvom unutrašnjih poslova direktor srpskog prvenstva Vladimir Bulatović odlučio da "iz bezbednosnih razloga" odloži utakmicu između Voždovca i Novog Pazara u Beograd.

Pazarcima se takva odluka nije dopala.
"Ne sumnjamo u dobre namere, ali se ne slažemo sa ovakvom odlukom koja će se sada pogrešno tumačiti. Žao nam je i osuđujemo ubistvo nedužnog navijača, ali kakve veze ima FK Novi Pazar sa nečim što se desilo u drugoj državi", rekao je generalni sekretar FK Novi Pazar Redžep Korać.
"Znači li to da će se ubuduće sve što se dešava u Turskoj povezivati sa nama. Nama je sinoć oko 20 časova rečeno da je zabranjen dolazak našim navijačima i oni su pristali da ne dolaze na ovu utakmicu , da bi nas u ponoć obavestili da je utakmica odložena'', kaže se u saopstenju i dodaje da je FK Novi Pazar tražio da se meč odigra i pred praznim tribinama, ali da "ni to nije prihvaceno, jer je policijska procena bila da nije bezbedno".

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

navijačiFK Novi PazarRedžep KoraćSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara