Gosti bez najboljeg u Kolkati

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.11.18. | 09:00

Pod velikim znakom pitanja je prvi strelac indijske druge lige

Visoko puca Ist Bengal. Posle pobeda nad Nerokom (0:2) i Lajongom (1:3) na strani, četa Alehandra Mendeza, nekadašnjeg trenera u Real Madridu, Selti, Hihonu (mlađe kategorije), Santanderu, jedina stoprocentna ekipa u indijskoj I-ligi, silno napumpanog samopouzdanja dočekuje lidera Čenaj Siti (12.30), koji je upisao dva trijumfa i remi na startu šampionata.

Mediji u Indiji potpis Meksikanca Enrikea Eskede karakterišu kao pun pogodak uprave Ist Bengala. Mendez, koji je takođe stigao u Kolkatu uoči aktuelne kampanje, sjajno je uklopio Eskedu i Džobija Džastina, čiji su pogoci u uvodnim duelima bili odlučujući. Eskeda je u prvoj utakmici postigao oba gola, da bi ga u drugoj Džastin ispratio sa još dva.
"Ne zanima me tabela, tek su odigrana dva meča. U dobrom smo ritmu i potrebno je samo da nastavimo tako. Idemo od utakmice do utakmice i jedino što mi je važno je da svaki put budemo u situaciji da se borimo za sva tri boda", rekao je Mendez.

Izabrane vesti

O rivalu iz Koimbatora, industrijskom gradu u Indiji poznatom po prioizvodnji tekstila, Mendez je izneo niz pohvala. 
"Gledao sam njihove uvodne mečeve, izuzetno su jaki. Osim Indijaca, imaju i dobre španske igrače. Moramo da budemo oprezni, u suprotnom ćemo biti kažnjeni".

Veliki problem za stratega gostiju Akbara Navaza predstavlja povreda najzvučnijeg pojačanja Pedra Mancija, prvog strelca lige, koji je na tri meča dao četiri pogotka. Navaz je na konferenciji za medije otkrio da je neizvestan nastup Mancija, jer i dalje nije u potpunosti zalečio butni mišić. Ukoliko Manci ne bude spreman, umesto njega će od prvog minuta na terenu biti Amerudin Mohaiden, koji je u prošlom zamenio Španca, zabeležio prve minute i odmah postigao gol.

Poslednji susret Ist Bengala i Čenaj Sitija viđen je upravo na stadionu Barasat i okončan je katastrofom gostiju (7:1). 

"Tada smo imali drugačiji tim. Mislim da se istorija neće ponoviti. Biće potpuno drugačija utakmica", tvrdi Akbar Navaz i dodaje da njegovi igrači ne smeju da budu fokusirani samo na Eskedu i Džastina.
"Moramo da vodimo računa na sve protivničke igrače. Ako se fokusiramo samo na dvojicu, neko treći će nam dati gol".

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 12:30 3665 IND 1 Kingfisher Bengal - Chennai City ki 1 1,50
Ukupna kvota1,50

INDIJA 1 - 4. KOLO

Utorak
12.30: (1,45) Ist Bengal (4,10) Čenaj Siti (6,75)

* Kvote su podložne promenama


tagovi

Čenaj SitiIst Bengalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara