""
""

Gordon: Nisam došao u Partizan da budem loš!

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.01.17. | 08:16

Američki bek kaže da očekuje da u Partizanu vrati karijeru na najviši nivo

Amerikanac Džamont Gordon stigao je u Beograd na probu u Partizan, a nekadašnji član Cibone, moskovskog CSKA i Galatasaraja poručio je da će dokazati da može da vrati karijeru na visok nivo i pomoći najtrofejnijem srpskom klubu.
“Svako može da ima lošu sezonu, ali nisam došao ovde da imam lošu sezonu, već da vratim svoju karijeru gde je nekada bila i da pomognem timu koliko god mogu. Boriću se jako svaki dan na treningu, kako bih napredovao i ušao u formu. Ali samo Bog zna šta će na kraju biti“, poručio je Gordon za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

GORDON STIGAO U BEOGRAD (VIDEO)

Poslednje takmičarsko iskustvo ovaj 29-godišnji bek iz Nešvila imao je 2015. godine u Tofašu.
“Poslednji put kad sam bio na terenu, pre tih godinu i po dana, nisam se osećao dobro. Nisam bio svoj. I odlučio sam da uzmem godinu dana pauze, da radim na sebi, napredujem, da bih sledeći put kada stanem na teren ponovo mogao da igram na visokom nivou. Tako sam se povukao i sada se osećam mnogo bolje. Veoma sam blizu onoga što sam nekad bio i spreman sam da to pokažem ljudima“, dodao je Gordon.

On će sa Partizanom trenirati naredna tri dana, očekuje ga i serija lekarskih pregleda, a konačnu odluku doneće trener Aleksandar Džikić do petka kada ističe rok za prijavu novih igrača za Jadransku ligu.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanJadranska ligaFIBA Liga šampionaDžamon GordonAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara