""
""

Golman Ludogoreca: Pobeđujemo sa dva gola razlike, protiv Partizana presuđuje iskustvo

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.07.13. | 09:27

U odabiru tipova za drugo kolo bugarskog prvenstva pomogao nam je Ivan Čvorović, golman Ludogoreca, koji se sastaje sa Partizanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Utakmicama drugog kola nastavlja se bugarski šampionat. U prvim mečevima domaćini su ostvarili četiri pobede, dve utakmice su završene nerešem rezultatom, uz jedan trijumf gostiju. Na početku sezone podbacili su šampion Ludogorec, CSKA i Levski. U odabiru eventualnih sigurica pomogao nam je Ivan Čvorović, golman Ludogoreca, koji se sastaje sa Partizanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U premijernom meču, bugarskog šampionata, u petak od 17.00 sati, Liteks je savladao Lokomotivu u Sofiji sa 2:0, dok subotnji program kreće utakmicom Černo More – Slavija.
"Černo More dobija Slaviju, doveli su dosta kvalitetnih igrača, tvrdo igraju kod kuće dok su gosti sa podmlađenim sastavom. Verujem u jedinicu, a za golove nisam siguran".

Izabrane vesti

U subotu su po rasporedu još dve utakmice, Burgas - Lubimec i Ludogorec – Černomorec.
"Od 17.30 sastaju se novajlije u elitnoj ligi, imaju skromne budžete, možda je iks najrealniji. Što se nas tiče, u prvom kolu smo poraženi i sad moramo da upišemo tri boda. Verujem da neće biti većih problema i da ćemo dobiti sa dva gola razlike".

U nedelju se igraju dve utakmice (Botev - Goce Delčev i Levski - Lokomotiva), dok je u ponedeljak na program poslednji meč (Beroe-CSKA) drugog kola.
"U prvoj nedeljnoj utakmici koja počinje u 17.00 sati prednost dajem domaćinu, dakle čist kec. Levski, na čijoj klupi sedi Slaviša Jokanović, sigurno dobija Lokomotivu. I za poslednji meč su moguća sva tri znaka, ali tpujem iks a neće biti mnogo golova jer Beroe igra čvrsto pozadi".

Za kraj razgovora povremenog reprezentativnog golmana Bugarske pitali smo za mišljenje o beogradskoim "crno-belima".
"Bili smo uvereni da ćemo proći Slovan I to se obistinilo. Sad nas očekuju dueli sa Partizanom. Ponovo se nadamo trijumfima, ukoliko prođemo to će biti najveći uspeh u istoriji kluba. Beograđani imaju mlad sastav, naša prednost je veće iskustvo I mislim da će to presuditi ukupnog pobedika”, zaključio je  Čvorović.

Piše: Đuđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

BugarskaIvan ČvorovićLudogorecmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara