""
""

Gol sezone: To je ono kad je Mesi izlomio Boatenga i „bocnuo“ preko Nojera (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.08.15. | 16:10

Glas naroda se uvek poštovao, a posetioci sajta UEFA su jasni da je majstorstvo Argentinca protiv Bajerna bez premca u takmičarskoj 2014/2015

Najbolji je - Lionel Mesi! Gol Barseloninog asa u polufinalnom meču Lige šampiona protiv Bajerna proglašen je za najatraktivniji u minuloj sezoni takmičenja pod okriljem UEFA.

Ko je zaboravio, reč je o majstoriji Argentinca na stadionu Nou Kamp 6. maja ove godine, kad je doslovce napravio smešnim Džeroma Boatenga, a zatim prebacio loptu preko golmana minhenskog velikana, Manuela Nojera.

Izabrane vesti

Podsetite se kako je to izgledalo.

Za Lionela Mesija je glasalo 39 odsto posetilaca sajta UEFA, odnosno 199.190 ljudi širom sveta. Razumljivo, od tog broja najviše glasova stiglo je iz Evrope (39 odsto), a zatim iz Azije (20 odsto).

Na drugom mestu ostao je njegov večiti rival Kristijano Ronaldo i njegova majstorija na meču Liverpul - Real Madrid. Za Portugalca je glasalo 24 odsto posetlaca, dok je treća pozicija pripala Aronu Ramziju i onom voleju sa 35 metara na utakmici Galatasaraj - Arsenal.

Pojedinačne nagrade su zapravo uvod u svečanu ceremoniju proglašenja za najboljeg igrača Evrope u izboru UEFA, koja nas očekuje večeras u Grimaldi forumu u Monaku, a za taj trofej konkurišu Lionel Mesi, Luis Suarez i prošlogodišnji laureat Kristijano Ronaldo.

(FOTO: Action images)


tagovi

UEFAŠpanijaPrimeranagradaLionel MesiLiga šampionagol sezoneEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara