"Haime Estrada Mandranda"
"Haime Estrada Mandranda"

GENIJALAC: Napustio fotelju da bi se vratio fudbalu i pogodio na debiju! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.03.13. | 15:57

Haime, mi ti se klanjamo

Haime Estrada MandrandaPredsednik ekvadorskog prvoligaša Mante pokazao je šta zaista znači kada uprava stane uz ekipu. Haime Estrada Medranda, prvi čovek Mante, ustao je sa fotelje, skinuo odelo i kravatu i ponovo uskočio u kopačke.

Prvi put posle 2002. godine kada je batalio fudbalsku karijeru kako bi se posvetio studiranju. Osam godina kasnije, sa diplomom ispod miške, vratio se u klub, ali ne kao igrač, već kao predsednik.

Izabrane vesti

Međutim, posle tri sezone u kancelariji, sada 28-godišnjem Estradi Medrandi vratio se poriv za loptom, pa je rešio da se još jednom okuša na travnatom terenu.

Ali, propisi su propisi, a oni u Ekvadoru ne dozvoljavaju da predsednik kluba bude registrovan i kao igrač, pa se Estrada Madranda odlučio na najveću žrtvu jednog funkcionera i podneo ostavku.

Koliko li je samo trener uživao kada je doskorašnjem šefu rekao da će u subotnjem meču protiv El Nasionala početi na klupi? Da li zbog straha od uticaja sada već bivšeg predsednika ili zato što Estrada Madranda zaista zna da teru loptu, tek najnovije pojačanje Mante je u finišu dočekalo svojih pet minuta.

Dva minuta pre kraja regularnih 90 rutinska egzekucija iz prve za konačnih 4:0!


tagovi

EkvadorHaime Estrada MadrandaJužna Amerikameđunarodni fudbalRimantas Kaukenas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara