"Bajernov grb"
"Bajernov grb"

Gece igra za Bajern u Ligi šampiona, licenciran i Miloš Pantović

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.09.16. | 16:16

Feliks, doduše, ne Mario...

Bajernov grbMario Gece se vratio u Dortmund kako bi ponovo oživeo usnulu fudbalsku karijeru, ali jedan od njegovih ostao je da gradi porodični ugled i u Bavarskoj. Mlađi brat nekadašnjeg Zlatnog dečka fudbala Feliks Gece našao se na spisku licenciranih igrača Bajerna za Ligu šampiona.

Naravno na B spisku na kome se našlo mesta i za srpskog U21 reprezentativca Miloša Pantovića. Pa i još šestoricu mladih igrača kluba iz Minhena. Naravno, pitanje je koliko će se na njih ozbiljno računati, ali igrači sa B licencom - rođeni posle 1. januara 1995. godine uz uslov da su barem dve uzastopne sezone posle 15. rođendana proveli u Bajernu - ne zauzimaju mesto stranim igračima. I ne postoji ograničenje njhovog broja.

Izabrane vesti

Otud i 18-godišnji Feliks, koji za razliku od brata nije toliko jak na lopti, pa karijeru gradi na mestu štopera. Još nije upisao takmičarski debi za prvi tim Bajerna.

A kako izgleda tim Bajerna za Ligu šampiona? Hajmo prvo bez ovih najmlađih talenata koji će šansu verovatno dobijati isključivo onda kada je rezultat nebitan.

Golmani: Nojer, Štarke, Ulrih;
Odbrambeni fudbaleri: Humes, Rafinja, Boateng, Bernat, Lamp, Badštuber, Kimih, Feldhan;
Vezisti: Alkantara, Riberi, Martinez, Roben, Kosta, Alonso, Vidal, Tilman, Sančez,  Alaba, Ezturk;
Napadači: Levandovski, Miler, Koman.

Jasno vam je sa prvim pogledom na ovaj moćan sastav, klinci na B licenci (uz Gecea i Pantovića tu su Marko Fridl, Meritan Šabani, Niklas Dorš, Fabijen Benko i Julijan Grin) teško da će i zaista dobiti prostor za debi u Ligi šampiona. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaMiloš PantovićLiga šampionaFeliks GeceEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara