"DŽORDAN I ANDRE AJU"
"DŽORDAN I ANDRE AJU"

Gde prvi stade, drugi nastavlja: Mlađi Aju postaje Labud?

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.08.16. | 13:43

Stariji Andre je pojačao Vest Hem, a mogao bi da ga zameni dve godine mlađi Džordan

DŽORDAN I ANDRE AJU

Svonsi je uspeo da dovede Fernanda Ljorentea iz Sevilje za 6.000.000 evra, no čini se da na debiju nije opravdao tu cenu. Stoga, Labudovi su u potrazi za još jednim napadačem, a kako prenose mediji iz Gane, jedan od glavnih kandidata za naslednika novog napadača Vest Hema Andrea Ajua (26) jeste njegov dve godine mlađi brat - Džordan Aju!

Izabrane vesti

Labudovi su načuli da je budućnost napadača na Vila Parku neizvesna, pa su počeli da se raspituju kod čelnika Lavova da li je slobodan. Džordana Ajua traže i Hamburg i Sanderlend, te je očigledno da ekipi sa Libertija neće biti lako da ga namame kod sebe. Lavovi su zacementirali cenu od 14.000.000 evra.

Podsetimo, stariji Aju prešao je pre nekoliko dana prešao iz Svonsija u Vest Hem za 23.000.000 evra što je najskuplji transfer u istoriji londonskog kluba.

Džordan je ranije nastupao za Marsej i Lorijen, a prošlog leta je pojačao Vilu za 9.800.000 miliona evra, no nije uspeo u nameri da sa svojim timom izbori opstanak u Premijer ligi.

Kao i Andre, njegov mlađi brat se najbolje snalazi u ofanzivi, s tim što je starijem Ajuu prirodna pozicija levo krilo, a Džordanu najisturenije mesto u napadu. Može i da odgovori zadacima na oba krila.

Mediji iz Gane optimistično tvrde da bi se mlađi Andreov brat lako uklopio u sistem Frančeska Gvidolina. Šta vi mislite?

Inače, Svonsi je ponudio 20.000.000 evra za napadača Sportinga Islama Slimanija, ali su Lavovi zbog velike potražnje za Alžircem odbili tu ponudu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaDžordan AjuAston VilaAndre Aju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara