""
""

Gde je sada Čakir da pogura Robija kao Murinja? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.03.13. | 16:53

Kajzeri i u 25. kolu Super liga ostao neporažen, a u utakmici koja je i pored rezultata 0:0 obilovala šansama u centru pažnje bio je levi bek Bijukšehira Eksiolgu, koji je kung-fu potezom u stilu Nanija razvalio Riverosa, a za to je dobio “samo” žuti karton

Kajzeri Roberta Prosinečkog nastavlja put ka samom vrhu tabele u šampionatu Turske. Puleni bivšeg trenera Crvene zvezde su i u utakmici sa Istanbulom ostali neporaženi, a ovog puta su kući otišli sa bodom džepu – 0:0.

U utakmici koja je obilovala šansama na obe strane u centru pažnje bio je događaj iz 22. minuta, kada je levi bek Bijukšehira Eksioglu u stilu fudbalskog kolege, sa istim brojem na dresu, Nanija nabio đon kopačke u telo Riverosa, a za to je defanzivac domaćih kažnjen “samo” žutim kartonom, dok je Čakir pre samo nekoliko dana za sličan start pokazao direktan crveni!

Izabrane vesti

Posle ovog, sigurno kontroverznog, momenta Kajzeri je imao najbolju priliku na utakmici, i to preko Sefe Jilmaza, koji je dobio odličnu loptu u blizini centra igrališta sa leve strane, prevario štopera domaćih Zajatea, i lobovao golmana, ali je Zajate uspeo da sustigne loptu i izbije je u korner.

Tokom drugog poluvremena igračima Kajzerija nije dosuđen čist penal posle starta Depea u svom šesnaestercu, a posle svih ovih događaja postavlja se pitanje:
“Gde je sada Čakir da pogura Robija kao Murinja”?

Video klip kung-fu poteza Eksioglua možete pogledati OVDE.

SUPER LIG – 25. kolo:

Subota:

Bijukšehir – Kajzeri 0:0

18.00: Gazijantep – Ahisar
18.00: Trabzon – Bešiktaš

Nedelja:

12.30: Karabuk – Eskišehir
15.00: Sivas – Antalija
16.00: Elazig – Orduspor
18.00: Fenerbahče – Bursa

Petak:

Galatasaraj – Genčlebirligi 0:1 (0:0)
/Fleminks 60/

Ponedeljak:

19.00: Mersin – Kasimpaša


tagovi

EvropaKajzerisporRobert ProsinečkiSefa JilmazSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara