""
""

Galatino stradanje u ledenoj Ankari: O tituli se više ne može pričati... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.01.16. | 20:35

Osmanli slavio sa 3:2

Kako sada stvari stoje, Galatasaraj će napad na novu šampionsku titulu morati da odloži za narednu sezonu, jer će u ovoj teško moći da se upusti u borbu za najvažniji trofej u turskom fudbalu. To je postalo kristalno nakon večerašnjeg šokantnog poraza ekipe Mustafe Denizlija od slabašnog Osmanlija u prilično hladnoj Ankari - 3:2 (2:2).

Izabrane vesti

Domaćin je poveo već u 20. minutu preko najboljeg igrača utakmice i dvostrukog strelca Aminua Amara. Ipak, gosti su imali spreman odgovor, pa su golovima Jilmaza i Snajdera već u 43. minutu vodili sa 2:1. Međutim, veliku neizvesnost u meč već minut kasnije vratio je Amar, pa se na odmor otišlo rezultatom 2:2.

Iako se u nastavku meča očekivalo da Galatasaraj znatno većim kvalitetom od rivala uspe da preokrene meč u svoju korist, usledio je novi šok. Nakon kornera domaćih u 52. minutu najbolje se snašao Musa Čagiran i postavio konačan rezultat meča. Gosti su do kraja utakmice napadali svim silama, a najbliži izjednačenju bio je Vesli Snajder, čiji je udarac u 62. minutu završio na stativi domaćeg gola.

Nekadašnji igrač Rada MIlan Mitrović, odnosno bivši igrači Partizana Milan Lukač i Petar Grbić bili su starteri u utakmici između Mersina i Ahisara (0:0). Mitrović i Lukač su kompletnu utakmicu proveli na terenu, dok je Grbić teren napustio u 55. minutu.

SUPER LIG:

Subota:

Konjaspor - Kajzeri 1:0 (0:0)
/Vuković 90+1(pen)/

Mersin - Ahisar 0:0

Osmanli - Galatasaraj 3:2 (2:2)
/Umar 20, 44, Čagiran 52 - Jilmaz 31, Snajder 43/

Nedelja:

12.00: Genčlerbirligi - Antalija
12.00: Sivas - Eskišehir
15.00: Fenerbahče - Rize
15.00: Gacijantep - Bursa
19.00: Trabzon - Bešiktaš

Ponedeljak:

19.00: Istanbul - Kasimpaša

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici 

(FOTO: Printskrin)


tagovi

Vesli SnajderTurskaSuper ligMustafa DenizliGalatasarajEvropaBurak Jilmaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara