"Žeremi Menez i Stefan El Šaravi"
"Žeremi Menez i Stefan El Šaravi"

Galata sprema novogodišnji poklon Manćiniju: El Šaravi i Menez stižu u januaru?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.11.13. | 20:05

Italijanski stručnjak mogao bi da dobije dva velika pojačanja za nastavak sezone

Žeremi Menez i Stefan El ŠaraviSerija loših rezultata u domaćem šampionatu Galatasaraj je bacila na šesto mesto na tabeli, uz čak devet bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Fenerbahče, što je upravu kluba nateralo da Robertu Manćiniju spremi paket pojačanja za nastavak sezone. Prema pisanju turskih medija, istanbulske Lavove bi u januaru mogli da pojačaju Stefan El Šaravi i Žeremi Menez!

Popularni Faraon je ove sezone odigrao svega četiri utakmice, a u poslednjih devet meseci postigao je samo jedan pogodak, 20. avgusta ekipi PSV. Nedavno se vratio treninzima posle povrede metatarzalne kosti u levom stopalu, a već u subotu mogao bi da se nađe u timu, u susretu sa Đenovom.

Izabrane vesti

Aktuelni ugovor sa Milanom važi mu do juna 2018. godine, a s obzirom na to da već duže vreme ne pruža partije na najvišem nivou, mediji smatraju da bi odlazak u Istanbul bilo pravo rešenje. Jer, tako bi El Šaravi zadržao šansu da se nađe na Mundijalu 2014. godine. Uz to, Manćini je italijanskog reprezentativca želeo i u vreme dok je sedeo na klupi Mančester Sitija.

Situacija sa Menezom je malo drugačija. Ugovor mu ističe narednog juna, a u izuzetno jakoj konkurenciji, kakvu ima u PSŽ gotovo je izvesno da neće ni dobiti produžetak ugovora. Ovaj 26-godišnjak je već na radaru Juventusa, koji bi Francuza doveo tek po isteku ugovora, dok je rukovodstvo Galate spremno da u januaru izdvoji do deset miliona evra za realizaciju transfera, što je izuzetno visoka suma novca za igrača koji će šest meseci kasnije biti slobodan.

U svakom slučaju, predsednik turskog šampiona Unal Ajsal i njegovi saradnici žele da Manćiniju maksimalno pomognu kako bi titulu odbranili, a time bi Didije Drogba i Vesli Snajder dobili dva vrlo dobra igrača u napadačkom manevru, što bi definitivno doprinelo poboljšanju igre tima.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaGalatasarajStefan El ŠaraviSuper ligTurskažeremi menez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara