""
""

Gajić: Hoću na Mundijal!

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.12.17. | 17:12

"Znam da u ovom trenutku na mojoj poziciji u reprezentaciji Srbije igra samo jedan igrač. Ali moram da igram za Bordo kako bih mogao da se nadam nečem u nacionalnom timu"...

Srpski bek iz Bordoa Milan Gajić ni ove sezone ne igra standardno u svom timu. Bez obzira na to on se nada da bi naredne godine mogao da se nađe na spisku putnika na Mundijal u Rusiji. Naravno, svestan da pre toga mora da se izbori za mesto startera kod trenera Guverneka.  
"Imam ambiciju da igram na SP, zašto da ne! Znam da u ovom trenutku na mojoj poziciji u reprezentaciji igra samo jedan igrač. Ali moram da igram za Bordo kako bih mogao da se nadam nečem u nacionalnom timu", kazao je Gajić za klupski sajt.

Izabrane vesti

Grupa koju smo izvukli, kaže on, uopšte nije lošea...
"Jeste prilično teška, ali mislim da je izvodljivo proći dalje pored Kostarike i Švajcarske. Može da se igra. Prvi cilj je bio da se kvalifikujemo - uspeli smo. Sada je cilj proći u drugu fazu. Dobro je što počinjemo protiv Kostarike, to je najvažniji meč u grupi. Posle njega ćemo znati da li možemo nešto više. Iskreno, mislim da možemo da se nosimo sa svim u grupu", zaključio je nekadašnji igrač OFK Beograda i član zlatne generacije Orlića koja je postala prvak sveta na Novom Zelandu 2015.  

(foto: Action Images)


tagovi

BordoEvropaFrancuskaLiga 1Milan Gajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara