"Đorđe Gagić"
"Đorđe Gagić"

Gagićeva budućnost nije u Podgorici: Apsolutno nije tačno da ćemo ga dovesti!

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.02.15. | 16:43

"To je dezinformacija", tvrde u Budućnosti...

Đorđe Gagić

Dok saga oko odlaska Đorđa Gagića iz Partizana još uvek traje, mediji na sve strane prenose razne informacije o tome gde bi povremeni reprezentativac Srbije mogao da nastavi karijeru. Piše se o odlasku u Tursku ili Italiju, dok pojedini tvrde da bi sledeća stanica 25-godišnjeg centra mogla da bude - Budućnost?
"To apsolutno nije tačno. Propratili smo, u medijima, da je otišao iz Partizana, a dolazak u Podgoricu je dezinformacija", rekao je za MOZZART Sport pomoćni trener Đetića iz Podgorice, Igor Đaletić. 

Izabrane vesti

Inače, posle serije poraza i najnovijeg neuspeha u Evrokupu protiv turskog Banvita (74:87) košarkaše crnogorskog šampiona čeka naredni veliki izazov u Jadranskoj ligi - pošto u Moraču stiže nezgodni Zadar.
"Pre svega da kažem da imamo silne kadrovske probleme jer i protiv Banvita nisu igrali Vitkovac i Šehović, a šef stručnog štaba Igor Jovović je takođe zbog bolesti ostao u Podgorici. Ključ poraza od Banvita nalazi se u očajnoj drugoj četvrtini kad smo primili 30 poena. Inače, bio je i dogovor da svim igračima pružimo šansu što smo i uradili podelivši minutažu".

Da li ćete protiv Zadra prekinuti nesrećni niz poraza?
"Ako želimo da budemo u plej ofu moramo da pobedimo Zadar. Iza nas ostaju nesrećni poraz od Zvezde, teška gostovanja u Evrokupu, putovanja od po dvanaest sati u jednom pravcu i uz sve to virus koji preti da nas desetkuje. Medicinska služba ima pune ruke posla, Šehović, Vitkovac, pre njih Dašić, sad i Rejnolds, svi su roviti. Zadar igra rasterećeno, ispunili su cilj, svaka pobeda je plus više. Napravili su dobar posao i maksimalno ih ozbiljno shvatamo", zaključio je Đaletić.

PIŠE: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

KK Budućnost PodgoricaJadranska ligaIgor ĐaletićEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara