"San snova..."
"San snova..."

Fudbalska bajka! Zidan, Zuba, Trezege, Sedorf, Poborski, Okoča i društvo napravili šou kojem se poklonio ceo svet (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.04.15. | 10:27

Umetnici su ponovo bili na okupu i pokazali zašto su najbolji i najveći među svim ikonama! Spektakl na stadionu u Sent Etjenu o kojem će se dugo pričati...

San snova...

Fudbalska bajka postala je stvarnost, a želja brojnih setnih navijača i onih koji bi se vrlo rado vratili u neka srećnija vremena postala je stvarnost! Debeljuškasti Ronaldo, Zinedin Zidan, Džej-Džej Okoča, Karel Poborski, David Trezege, Nuno Gomes, Klarens Sedorf, Fabijen Bartez i mnogobrojne legende koje su obeležile jednu od najdivnijih epoha fudbalske umetnosti našle su se zajedno na terenu i to u dresu jednog tima i napravile spektakl kojem se poklonio ceo svet!

Izabrane vesti

U ponedeljak uveče u Sent Etjenu, na stadionu Žofroj Gišar odigrana je humanitarna utakmica kako bi se sakupio novac za borbu protiv ebole, bolesti koja već godinama hara afričkim kontinentom i koja je sa sobom odnela ogroman broj života... A preko 35.000 ljudi na gotovo ispunjenom stadionu imalo je priliku da uživa u vrhunskom spektaklu i plesu legendarnih asova, potezima i golovima koji su mnoge podsetili zašto su baš oni najbolji i najveći među svim ikonama! A sve je sudio legendarni Pjerluiđi Kolina, naravno.

Sastav Sent Etjena

Utakmica je završena pobedom Sent Etjen Ol star tima s rezultatom 9:7, za koji su igrali fudbaleri poput Kurta Zume, BrandaaPjer-Emerika Obamejana, koji je na kraju rešio pitanje pobednika het-trikom.

Ipak, utakmicu je obeležio čuveni brazilski Zuba, koji je uprkos problemima sa kilažom pokazao da klasa nikada neće uvenuti u njemu. Sa tri pogotka i nekoliko prelepih poteza ostavio je navijače bez daha, a možda i najlepši pogodak na meču postigao je Klarens Sedorf u 32. minutu utakmice. 

Šta drugo da napišemo osim - zavalite se i uživajte u majstorijama idola iz mladosti!

--------------------------------------

ZIDAN I PRIJATELJI – SENT ETJEN OL-STAR 7:9
/
Trezege 3, Ronaldo 31, 42, 51, Sedorf 32, Đorkaef 44, Okoča 69 - Aleks 7, Molo 40, 66, Feinduono 59, Obamejan 69, 83, 89, Batle 20, 75/

Stadion: Žofroj Gišar, Sent Etjen
Gledalaca: 35.000
Sudija: Pjerluiđi Kolina

ZIDAN I PRIJATELJ: Bartez - Abidal, Zambrota, F. de Bur, Karembe - Zidan, Poborski, Sedorf, Đorkaef – Ronaldo, Trezege

Izmene: Kafu, Van der Sar, Okoča, Nuno Gomeš, Šmicer
Trener: Frank de Bur

SENT ETJEN OL-STAR: Žano - Zuma, Tavlaridis, Kvarme, Brison – Sabl, Batle, Moravčik, Molo - Pedron, Aleks

Izmene: Brandao, Feinduono, Paganeli, Perez, Potilon, Rošeto, Gradel, Erdinč, Koinje
Trener: Kristof Galtije

--------------------------------------

(FOTO: Printscreen Via Youtube.com)


tagovi

Zinedin ZidanSent EtjenRonaldomeđunarodni fudbalKristijan KarembeKlarens SedorfKarel PoborskiJuri ĐorkaefFrank de BurFabijen BartezErik AbidalĐanluka ZambrotaDavid Trezege

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara