""
""

FSS: Lalatoviću 200.000 dinara po džepu, pokrenut postupak protiv Terzića

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.09.14. | 15:50

Disciplinska komisija izrekla kaznu Zvezdinom treneru zbog ponašanja u Kruševcu, a očekuje se i sankcija protiv generalnog sekretara crveno-belih

U Beogradu je danas održana sednica Disciplinske komisije FS Srbije. Sednicom je predsedavao Slobodan Pajović, predsednik komisije. Razmatrane su nepravilnosti iz 5. kola Jelen Super lige i tim povodom donete su odluke koje se odnose na sledeće disciplinske mere:

Izabrane vesti

Zbog nesportskog ponašanja i isključenja u meču protiv FK Napredak u Kruševcu, trener FK Crvena zvezda Nenad Lalatović kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 200.000 dinara i tri utakmice zabrane vršenja funkcije trenera, u prvenstvenom i kup takmičenju, i to uslovno na jednu godinu.

Pokrenut je i disciplinski postupak protiv Zvezdana Terzića, v.d. generalniog sekretara FK Crvena zvzda, zbog neovlašćenog ulaska u sudijsku svlačionicu posle utakmice. Zatražene su i pisane izjave od FK Napredak i FK Crvena zvezda zbog unošenja pirotehnike na stadion, a od FK Crvena zvezda i dodatna izjava zbog sukoba njenih navijača sa pripadnicima žandarmerije.

Novčane kazne izrečene su i FK Radnički 1923 (20.000 dinara) zbog pet opomena u meču protiv FK Voždovac i FK Čukarički (22.000, drugi put), takođe zbog pet opomena u meču protiv FK Partizan. Zatražena je i izjava od FK Partizan zbog unošenja pirotehnike na stadion.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDisciplinska komisija FSSfssNenad LalatovićSlobodan PajovićSrbijaSuperligaZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara