""
""

Frustriran zbog Mitra

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.11.16. | 11:32

Kapiten Velšana Ešli Vilijams priznao da mu je mnogo teško pao izjednačujući gol Srbije

Kapiten reprezentacije Velsa Ešli Vilijams, posle remija sa Srbijom (1:1) u Kardifu, izjavio je da njegov tim može da ispravi stvari i zabeleži sve pobede do kraja kako bi se plasirao na Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Izabrane vesti

Velšani su zabeležili treći remi zaredom u D grupi kvalifikacija, a Vilijams priznaje da ga boli izjednačujući gol Aleksandra Mitrovića u finišu duela u Kardifu.
"Preostaje nam sada da u narednom meču u Dablinu pobedimo Irsku. Nismo zatvorili vrata plasmana na Mundijal, sve je otvoreno i verujemo da možemo da pobedimo na svim utakmicama do kraja", rekao je Vilijams, a prenosi britanski Skaj sport.

Štoper Evertona ističe da atmosfera u reprezentaciji nije narušena zbog slabog starta u kvalifikacijama za šampionat u Rusiji...
"Sada nam predstoje sve teže i teže utakmice. Frustrirani smo jer nismo pobedili Srbiju, opet smo vodili, ali nismo uspeli da sačuvamo mrežu. Svi od nas očekuju da pobeđujemo, posebno na svom terenu, a mi to ne radimo. Mislim da će biti neizvesno do kraja kvalifikacija", zaključio je Vilijams.

Na čelu grupe nalazi se Republika Irska sa 10 bodova, dva više od Srbije i četiri od Velsa, dok je Austrija četvrta sa samo četiri.

(foto: Action Images)


tagovi

VelsSrbijareprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalkvalifikacije za sp 2018EvropaEšli Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara