Puklo je: Bufon i Bentija
Puklo je: Bufon i Bentija

Frka u Juventusu - Bufon ribao Benatiju pred celim timom

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.04.18. | 10:30

Iskusni čuvar mreže zavodi red u svlačionici posle poraza od Napolija

Poraz od Napolija teško je pao mnogima u Torinu, posebno kapitenu Đanluiđiju Bufonu, koji je prosto poludeo po završetku nedeljnog derbija.

Brojni italijanski mediji prenose da je veteran na golu Stare dame bio besan zbog poraza koji je izazvao pogodak Kalidu Kulibalija u 90. minutu, te da je i te kako imao šta da kaže saigračima po završetku utakmice. Bez obzira što se nakon poslednjeg sudijskog zvižduka pozdravio sa svim fudbalerima protivničkog tima i čestitao im, Bufon je u svlačionici koji minut kasnije žestoko opleo po saigračima.

Izabrane vesti

Najžešće po Marokancu Mediju Benatiji, koji nije uspeo da zadrži Kulibalija prilikom postizanja pobedonsnog pogotka. Istina, ni drugi saigrači nisu bili pošteđeni kritika od strane najiskusnijeg, ali Benatija u poslednje vreme prosto privlači pažnju na sebe kao najslabija karika u ranjivoj odbrani Stare dame. Uostalom, skrivio je penal u Madridu kojim je Real izbacio Staru damu iz Lige šampiona pre nekoliko nedelja. 

Ipak, potez Bufona, pema navodima vodećih italijanskih medija, neće izazvati veće potrese u  Juventusovoj svlačionici, koja mora hitno da se ujedini kako bi sačuvala oreol nepobedivog šampiona Italije u finišu sezone. Kritike Bufona nisu neuobičajene, on često zna da opomene saigrače u delikatnim trenucima, a tako nešto je potrebno u finišu uzbudljive trke, pred veliki derbi Italije s Interom sledećeg vikenda.

Foto: Action Images

 


tagovi

Đanluiđi BufonMedi Benatija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara