"Brojevi Brazilaca"
"Brojevi Brazilaca"

FOTO: Imate li ideju ko je nova „desetka“ Brazila?

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.05.16. | 10:48

Fudbaleri Karlosa Dunge zadužili brojeve za predstojeći Kopa Amerika

Brojevi BrazilacaNekada Pele, Rivelinjo, Ziko, u skorije vreme Rivaldo, Ronaldinjo. Sve do Kake. Sad Nejmar. Opet, kako njega nema (vraća se u reprezentaciju za Olimpijske igre), „desetka“ Brazila na predstojećem Kopa Amerika biće - Lukas Lima.

Vezista Santosa dobio je privilegiju da nosi „najteži“ dres u svetu fudbala, pošto je Selesao objavio brojeve koje su zadužili fudbaleri selektora Karlosa Dunge. Najveću pažnju privukao je upravo Lima, kome je dodeljena kultna „desetka“, što bi automatski trebalo da znači da se od njega očekuje najviše na turniru koj se održava u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izabrane vesti

Lukas LimaZanimljivo, „prva puška“ Benfike i najbolji strelac portuglaskog šampionata, Žonas, koji je poziv dobio umesto povređenog Rikarda Oliveire (takođe iz Santosa) obukao je „devetku“, dok će četvorku, ranije u vlasništvu Davida Luiza, nositi Žil.

Brazil je smešten u Grupu B Kopa Amerika (3-26. jun), rivali će mu biti Haiti, Ekvador i Peru, a po dve najbolje selekcije će obezbediti plasman u četvrtfinale.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalReprezentacija Brazilameđunarodni fudbalLukas LimaKopa Amerika 2016Južna AmerikaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara