"Gensek Lokerena, izvršni direktor Spartaka Damir Džinović i Despotović"
"Gensek Lokerena, izvršni direktor Spartaka Damir Džinović i Despotović"

FOTKA DANA: Despotović parafirao na... haubi!

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.07.13. | 14:08

U Spartaku nemaju vremena za gubljenje

Gensek Lokerena, izvršni direktor Spartaka Damir Džinović i Despotović

Radno u Spartaku. Toliko da novi izvršni direktor kluba Damir Džimović nema vremena da na miru sedne i završi sve formalnosti oko prodaje igrača, već sve mora da radi s’ nogu. Uostalom, Subotičani tek treba da pronađu novi klub za reprezentativnog golmana Branimira Aleksića, pa je Džinoviću i zgodnije da to uradi na haubi automobila i odmah da gas i uputi se sa severa ka jugu Evrope.

Izabrane vesti

Jer, PAOK i nekoliko turskih klubova trenutno se bore za potpis Aleksića.

Šalu na stranu, Spartak je ovog leta za srpske uslove odradio sasvim dobar posao. Na prodaji Đorđa Despotovića, koji je kao što vidite ugovor sa Lokerenom potpisao na haubi nečijeg automobila, zaradio 350.000 evra (barem su tako pisali mediji), dok su od odlaska Aleksandra Kovačevića u Crvenu zvezdu prema našim saznanjima inkasirali 85.000 i pritom zadržali 40 odsto profita od naredne prodaje mladog zadnjeg veznog.

Otišao je i Goran Adamović (Ružomberok), a kada to učini i Aleksić Subotičani bi maltene mogli da zatvore finansijsku konstrukciju za narednu sezonu. Aleksić bi, naime, trebalo da bude "zlatna koka" Spartaka.
"Koliko ćemo imati strpljenja da čekamo Paok da potvrdi višenedeljne pregovore, a da istovremeno držimo predstavnike turskih klubova na čekanju, odlučuje visina obeštećenja za transfer, ali i renome kluba. Očekujem da najkasnije do kraja nedelje završimo i prelazak Aleksića i da se onda na miru posvetimo pravljenju tima za narednu sezonu jer smo sve planirane transfere za ovo leto ostvarili za manje od mesec dana, što je veliki uspeh", rekao je Džinović.


tagovi

BelgijaDamir DžimovićĐorđe DespotovićEvropaLokerenŽupiler Pro ligaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara