""
""

Fiorentina poslala ponudu komšijama: 15.000.000 evra plus Baez! Milan čeka 30 odsto...

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.12.15. | 16:05

Klub iz Firence je prvi napravio konkretne korake od svih zainteresovanih strana za Empolijevog plejmejkera Rikarda Saponaru

Zvanični početak prelaznog roka kuca na vrata, ali situacija na zimskoj fudbalskoj pijaci se polako zakuvava. Pogotovo u Italiji gde se mnogo trguje. Jedno od imena koje bi trebalo da obeleži januarski prelazni rok je Empolijev plejmejker Rikardo Saponara.

Izabrane vesti

On je eksplodirao prošle sezone po povratku u Toskanu iz Milana, a ove sezone je ponajbolji igrač tima. Dovoljno da privuče pažnju većih klubova i pokaže da je Milan pogrešio kada mu nije pružio veću šansu. Najčešće se Juventus pominjao kao budući poslodavac, potom se baratalo imenima Napolija i Evertona, ali izgleda da je Fiorentina najviše zagrizla.

Viola je lokalnom rivalu danas poslala ponudu tešku 15.000.000 evra za Saponaru, što će Empoli teško moći da odbije. Takođe, Fiorentina pored pomenute sume nudi Empoliju na pozajmicu i mladog urugvajskog napadača Rikarda Baeza. Ruke trlja i Milan kojem po prethodnom dogovoru sleduje 30 odsto od transfera Saponare iz Empolija što je u ovom slučaju 4.500.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija ARikardo SaponaraItalijaFjorentinaEvropaEmpoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara