""
""

Fiorentina poručila Juventusu i Ramadaniju: Jovetić ne ide ispod 30 miliona evra!

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.05.13. | 23:11

Klub iz Firence ne da popust Staroj dami i ne prihvata nikakve trampe ili obaranje cene u eventualnom transferu sjajnog Crnogorca

Juventus kopa nogama i rukama da nekako ugrabi Stevana Jovetića, ali će zato morati dobro da odreši kesu. Već danima Stara dama pokušava da nekako postigne sporazum sa Fiorentinom i dočepa se sjajnog Crnogorca, ali im to ne polazi za rukom.

Izabrane vesti

Juventus je prvo pokušao da u transfer uključi neke manje bitne igrače poput Maronea ili Matrija, ali u Firenci ne žele ni da čuju za to.

Predsednik Fiorentine, Mario Konjinji je danas u Milanu održao sastanak sa Jovetićevim menadžerom Falijem Ramadanijem i poručio mu da od Jovetićevog odlaska u Juventus nema ništa ako ne Viola ne dobije ponudu od minimum 30 miliona evra. Ramadani je već danima u kontaktu sa Juventusom i zajedničkim snagama pokušavaju da nađu recept za Jovetićev dolazak u Torino, ali im to ne uspeva.

Poznato je i da Fiorentina i Juventus već godinama imaju zategnute odnose, a za navijače Viole je upravo Stara dama najomraženiji klub, počevši od onog kontroverznog transfera Roberta Bađa, kada su bukvalno hteli da zapale Firencu.

Pored Juventusa, za Jovetića se interesuju i Čelsi i Arsenal koji bi vrlo lako mogli da finansijski nadjačaju ponudu italijanskog šampiona, ali problem je što Jovetić (ima ugovor do 2016. godine) želi da ostane na Apeninima.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Falji RamadaniFjorentinaItalijaJuventusSerija AStevan Jovetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara