""
""

Filip Đorđević je jedna od dve Zubizaretine najveće želje

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.11.16. | 20:19

Srpski napadač zainteresovao i bivšeg prvaka Evrope

Kako stvari stoje, Filipu Đorđeviću se smeši povratak u Francusku gde je proveo najbolje dane karijere noseći dres Nanta.

Izabrane vesti

Srpski napadač je poptuno pau senku fenomenalnog Ćira Imobilea u Laciju i rimski klub bi ga rado prodao već u januaru. Još prošlog leta je Đorđević bio na ivici transfera, želeo ga je Midlzbro, ali je ipak ostao u Večnom gradu. Golgeterska ekplozija Imobilea je samo pojačala želju Rimljana da se reše jednog od najplaćenijih igrača tima s obzirom da Srbin godišnje zarađuje 1.200.000 evra u Laciju.

I Đorđeviću je jasno da mu je potrebna promena zbog čega je nedavno imao razgovor sa Inzagijem i shvatio da nije u prvom planu. Ove sezone je odigrao devet utakmica u Seriji A, ali samo je jednu počeo kao starter i nije ostao na terenu do kraja. Ukupno je na terenu proveo tek 215 minuta i nije se upisao u strelce...

Ali ako neće Lacio, ima ko hoće. U Francuskoj se ne zaboravljaju sjajna izdanja Đorđevića u dresu Nanta. Olimpik iz Liona već neko vreme snima situaciju, zagrizao je i spremio 5.000.000 evra u januarskom prelaznom roku za srpskog napadača. I dalje nkao opcija stoji Midlzbro čiji se interes nije ohladio, a sada je još jedan kandidat ušao u trku.

I to ozbiljan kandidat.

Olimpik iz Marselja želi da preotme prvu želju rivala iz Liona. Slavni klub je nedavno promenio valsnika, a za sportskog direktora je imenovan Andoni Zubizareta, koji je nekada tu ulogu obavljao u Barseloni. Legendarni Španac je dobio odrešene ruke za januarski prelazni rok od novih vlasnika i označio upravo Đorđevića i Kristijana Telja kao prve mete.

Katalonski Sport koji je dobro obavešten o planovima Zubizarete, pozivajući se na izvore bliske Marseljovom direktoru tvrdi da će on u januaru ponuditi čak i više od 5.000.000 evra za Đorđevića.Kao i da će pokušati da dovede Telja koji je trenutno na pozajmici iz Barselone u Fiorentini.

Italijanski mediji pišu da će predsednik rimskog kluba Lotito tražiti 8.000.000 evra za Đorđevića kako bi njegovom prodajom finansirao dolazak Sebatijana Alea iz Utrehta, ali je moguće da donekle spusti cenu i pronađe zajednički jezik sa Zubizaretom.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMarseljLiga 1LacioItalijaFrancuskaFilip ĐorđevićEvropaAndoni Zubizareta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara