""
""

Filip Janković opet dao gol! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.12.16. | 20:40

Nekadašnji vunderkind Crvene zvezde pogodio za Radomlje u porazu od Olimpije

 

Trenutni bljesak ili povratak u fudbalski život? Teško je odgovoriti na ovo pitanje, jer je uzorak od dve utakmice suviše mali. Međutim, ako ništa drugo nekadašnji vunderkind Crvene zvezde Filip Janković počeo je da ima konkretan učinak kada je reč o seniorskom fudbalu.

Izabrane vesti

U sredu je postigao pogodak za Radomlje u trijumfu nad Domžalama (2:0). Bio je to prvi pogodak plavokosog ofanzivca u kraktorajnoj karijeri. Uspon forme Janković je potvrdio večeras. Radomlje nije imalo snage da se ozbiljnije suprostasti Olimpiji, ali je Janković imao trenutak inspiracije.

Ekipa iz Ljubljane imala je vođstvo od 4:0. Međutim, u finišu meča Janković je odlično istrčao kontru, ispratio dubinsku loptu, prevario golmana i postigao drugi prvenstveni gol ove sezone.

Ako ništa drugo može se reći da Filip Janković više ne stagnira. U prethodne tri sezone odigrao je svega deset mečeva u dresovima Parme, Katanije i Domžala. U ekipi Radomlja koja se bori za opstank u slovenačkoj ligi Janković je pronašao sebe. Tačnije,dobio je minutažu... Možda mu sve lađe nisu otplovile.

 


tagovi

SrbijaSlovenijaFilip JankovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara