Željko Ljubenović kao kapiten Zarje protiv Mančester Junajteda
Željko Ljubenović kao kapiten Zarje protiv Mančester Junajteda

Fiksevi iz Ukrajine: Šahtjor i Dinamo ne greše

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.04.18. | 09:09

Srpski internacionalac iz redova Zorje u izjavi za TIP Novosti poručio da ne sumnja u pobede ekipa iz Donjecka i Kijeva u 4. kolu plej-ofa

Ništa novo u Ukrajini. Barem što se plej-ofa tiče. Šahtjor i Dinamo Kijev ne greše, a u takvoj konstelaciji snaga ekipa iz Donjecka, sa privremenom adresom u Harkovu, ide ka odbrani titule prvaka zemlje.

U okviru četvrtog kola Premijer lige Ukrajine Rudari gostuju Veresu, i ogromni su favoriti u tom duelu. Ekipa Paula Fonseke nije primila gol na poslednjih šest utakmica, a prethodnih šest gostovanja mreže su se tresle najmanje tri puta. Tačnije, Šahtjor je na pet od minulih šest duela na strani postigao tri ili više pogodaka. Sa druge strane, Veres nije dao gol na tri protekla meča, pa je sasvim jasno da treba očekivati ubedljivu pobedu gostiju. Zato 2&3+ dolaze u obzir.

Izabrane vesti

Kijevski Dinamo željno vreba kiks velikog rivala koji nikako da dođe, ali i dalje radi sve što je do njega kako bi zadržao šanse da u poslednjih sedam rundi proba da preotme tron.

Ekipa Aleksandra Hackeviča naročito je efikasna na svom Olimpijskom stadionu, gde je igrala 3+ na 12 od proteklih 16 utakmica, ali je na osam od minulih 12 duela pred svojim navijačima uspela da ne primi gol.
"Dinamo će sigurno da nas dobije u Kijevu", ne ostavlja dilemu u izjavi za TIP Novosti iskusni vezista Zorje Željko Ljubenović, koji je za više od decenije u najjačem ukrajinskom rangu odigrao preko 250 utakmica.

UKRAJINA 1, PLEJ-OF - 4. KOLO

Subota
13.00: (1,35) Dinamo Kijev (4,50) Zorja (8,50)
13.00: (14,0) Veres (6,50) Šahtjor (1,17)
18.30: (1,90) Vorskla (3,30) Iličivec (4,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeŽeljko LjubenovićZorjaDinamo KijevŠahtjor DonjeckUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara