""
""

FIFA dala ultimatum Zvezdi: Imate 30 dana da isplatite Asamou, inače...

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.10.13. | 20:00

Crveno-beli bi mogli da ostanu bez evro-licence za narednu sezonu...

Požar u Zvezdi ponovo počinje da bukti! Kako se približava kraj meseca postaje sve jasnije da će situacija u Ljutice Bogdana biti sve gora i gora. Već je poznato da 30. oktobra u Beograd stiže nova kontrola UEFA posle koje bi, ako se ne isplate zaostala dugovanja bivšim igračima i trenerima, klub mogao da ostane bez evro-licence za narednu sezonu!

Nedavno smo vam pisali o "ofanzivi" advokata Roberta Prosinečkog, koji zahtevaju da se njihovom klijentu isplati 120.000 evra, ali i o slučajevima Milana Jovanovića (30.000) i Aleksandra Jevtića (17.000). Sada je u red za naplatu stao i doskorašnji napadač Natanijel Asamoa. Naime, prema informacijama do kojih su stigli mediji u Gani, FIFA je dala ultimatum upravi Crvene zvezde da bivšem klubu 23-godišnjeg napadača Kusami Asante Kotokou uplati dug koji datira još iz 2012. godine (oko 200.000 evra).

Izabrane vesti

Crveno-beli su dobili rok od 30 dana da novac proslede na račun Kotokoa, jer će u suprotnom vicešampion Srbije i definitivno ostati bez evro-licence. 

S obzirom na činjenicu da posrnuli gigant grca u dugovima već dugo i da ne zna šta će sa dospelim računima, pomenuta suma je zaista ogromna. Ako se ne pronađu kompromisna rešenja, FIFA neće imati težak zadatak... A da li će Zvezda pronaći način da i ovaj put nekako prolongira donošenje konačne odluke, videćemo...

(FOTO: Star Sport - Srđan Stevanović)


tagovi

FK Crvena zvezdaNatanijel AsamoaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara