"prenesite nam vaše utiske?"
"prenesite nam vaše utiske?"

FIFA 17... Prvi utisci (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.09.16. | 13:16

Da li ovogodišnja verzija FIFA može da stane rame uz rame sa PES 2017? Prenosimo vam prve utiske nakon par sati igranja

prenesite nam vaše utiske?Ekipe koje smo odabrali za prvu utakmicu bile su Real Madrid i Barselona (spomenimo da se FA kup meč između Mančester junajteda i Čelsija automatski pokreće nakon prvog pokretanja igre). Ovi timovi su prepuni fudbalskih superzvezda, a El Klasiko je uvek interesantan, kako za gledanje, tako i za igranje.

Najveće primetne razlike u odnosu na prethodnu FIFA verziju kreću s novim sistemom sudara. Igrači  mogu bolje da se grade pri posedu lopte koju im je nešto teže oduzeti, što se najbolje "oseti" kod igrača s boljim atributima kad je kontrola lopte u pitanju (ball control), kao što su Mesi ili Modrić. Takođe, pri uklizivanjima animacije padanja sada su realnije, ali i manje dolazi do "glupih" povreda. Takođe, animacija izvođenja dugih dodavanja, odnosno centaršuteva je malčice promenjena kako ne bi delovala suviše "arkadno". Igraču sada, za razliku od FIFA 16, treba trenutak da pogleda gde će uputiti loptu, što je malo usporilo igru, ali deluje bolje.

Izabrane vesti

FIFA 17: Deset stvari koje nas očekuju

Najveće promene dogodile su se pri izvođenju slobodnih udaraca, odnosno kornera. Sada na raspolaganju imate mnogo veću kontrolu nad udarcem. Što se slobodnjaka tiče, igrač se pre udarca može pomeriti levo ili desno, ili se udaljiti od lopte kako bi uzeo veći zalet. Kada su korneri u pitanju, tu je novi sistem koji koristi indikator na terenu kako bi tačno odredili kome želite da dodate. To ipak nije nimalo jednostavno kako zvuči, s obzirom na to da je indikator jednostavno kontrolisati onoliko koliko je visok atribut za izvođenje kornera kod pojedinog igrača. Tu je i novi sistem izvođenja penala koji donosi vizuelni usmerivač unutar kojega se nalazi i “powerbar“ za snagu udarca. Identično kao i u slučaju kornera, jednostavnost upravljanja pomenutim usmerivačem zavisi od atributa izvođenja penala kod pojedinog igrača.

Koje su sve novosti uvedene saznajte klikom na link ovde. Očekujte uskoro i kompletnu recenziju, kao i neminovno poređene sa PES 2017!


tagovi

gejmingmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara