"Rendulić i Fibel"
"Rendulić i Fibel"

Fibel kao Edson: Ni na klupi kad se vrati Rendulić, rastanak već na zimu?

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.09.16. | 09:23

Sportski žurnal navodi da bi štoper crveno-belih uskoro mogao i da napusti klub

Rendulić i FibelGeneralni direktor Zvezdan Terzić rekao je da "Tomas Fibel nije profil štopera kakav je potreban Crvene zvezde". Sportski žurnal je sva poslednja dešavanja u Ljutice Bogdana protumačio kao najavu odlaska 30-godišnjeg defanzivca iz crveno-belog tabora.

Naime, prema Žurnalovim saznanjima piše, Zvezdina odbrana će i u nedeljnom derbiju sa Vojvodinom igrati u sastavu: Marko Petković, Damijan Le Talek, Aleksandar Luković, Mihailo Ristić. Fibel i treći put uzastopce na klupi za rezervne igrače.

Izabrane vesti

Kako piše Žurnal, velika je verovatnoća da ne bude čak ni tamo kad se Zoran Rendulić bude oporavio od povrede, pa se postavlja pitanje da li je što skoriji rastanak - već na zimu - najbolje rešenje i za Zvezdu i za već isusnog štopera. Na osnovu biografije, sada bi verovatno lako pronašao klub. Nastavi li da posrće u Beogradu taj zadatak će postajati sve teži. Kad su Zvezdini interesi u pitanju, u susretima sa Ludogorecom i Sasuolom postalo je jasno da Fibel nije centrlani  bek koji može da odgovori zadacima kad je poslednja linija postavljena visoko.

Uostalom, Le Talek je tek pre nekoliko meseci prinudno zaigrao kao štoper. I već ima prednost u odnosu na Fibela.

Poslednji stranac na štoperskoj poziciji u Zvezdi bio je Edson. Ostaće upamćen kao promašaj. Letos je sa njim raskinut ugovor. Edson je još bez kluba. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Tomas FibelSuperligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara