""
""

Fenerbahče nije izdržao udare gromova u Oklahomi! Bogdanović solidan - Kalinić odličan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.10.15. | 10:37

Durant i Vestbruk zaustavili Obradovićeve momke

Njujork je bio lak plen za kaznenu ekspediciju Fenerbahčea, ali Oklahoma je ipak nešto više. Četa Željka Obradovića nije se obrukala u noći između petka i subote protiv Tandera Bilija Donovana na američkoj turneji, ali je na kraju jedan od favorita za NBA prsten u predstojećoj sezoni slavio ubedljivu pobedu - 111:81 (32:21, 26:20, 29:17, 24:23).

Izabrane vesti

Dok je u meču protiv Njujorka zablistao Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić je sasvim zapaženu ulogu imao protiv DurantaVestbruka i kompanije. Srpski krilni košarkaš proveo je na parketu gotovo 26 minuta, u kojim je upisao 10 poena, pet skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu, dok drugi reprezentativac Srbije nije imao svoje šutersko veče (5p, 2/8 iz igre), ali je zato skupio pet uhvaćenih lopti, četiri asistencije i jednu presečenu loptu za pola sata igre. 

Najefikasniji u redovima Fenerbahčea ponovo je bio Jan Veseli, koji je meč završio sa 17 poena i pet skokova, dok je Bobi Dikson imao 13 koševa i po tri skoka i asistencije. Pero Antić nije igrao zbog povrede.

U redovima Oklahome najviše poena postigao je Dion Vejters (19), ali centralne figure bili su Rasel Vestbruk i Kevin Durant, koji su napravili pravi spektakl publici u Česapik Enerdži Areni. Jedan od najboljih plejmejkera današnjice ubeležio je 16 koševa i pet asistencija, dok je Durantula ubacio 13 poena, a na to dodao i pet asistencija, četiri skoka, dve ukradenele lopte i jednu blokadu.

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rasel VestbrukNikola KalinićNBA ligaKevin DurantFenerbahče BekoEvroligaDion VejtersBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara