Feler: Serija A se vraća? Pa samo je Juventus sa Ronaldom napravio veliki posao

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.08.18. | 18:10

Nekadašnji igrač i trener Rome smatra da ostali letošnji poslovi italijanskih klubova ne spadaju u kategoriju svetskih

Dolazak Kristijana Ronalda u Juventus bio je najveći transfer ovog leta u Evropi, ali samo jedan u nizu koji su napravili najveći italijanski klubovi. Brojni fudbalski stručnjaci smatraju da je to znak da se Serija A vraća na staze stare slave. Ali tako ne misli nekadašnji napadač Rome i bivši selektor Nemačke Rudi Feler.

“Ronaldov transfer je jedini megaposao koji su napravili Italijani ovog leta. Ostali klubovi su doveli dobre igrače, ali to je bio slučaj i prethodnih godina. Neki su radili pametnije, neki ne. Sve je to deo fudbala”, rekao je Feler, a prenosi Gazeta delo Sport.

Izabrane vesti

Tokom letnjeg prelaznog roka Roma, Inter i Milan napravili su nekoliko interesantnih transfera. Gonzalo Iguain došao je u Milan, Rađa Najngolan i Stefan de Fraj prešli su u Inter, dok je Havijer Pastore pojačao Romu.
“Juventus je jednostavno prepoznao šta Ronaldo da mu donese. On je globalna zvezda i, uz Mesija najbolji fudbaler na svetu. Njegov dolazak svakako će predstavljati veliki plus za Juventus i Seriju A. Ostali klubovi će se radovati mogućnosti da igraju protiv Ronalda”, zaključio je Feler.

Portugalski as debitovao je za Juventus prošlog vikenda u pobedi nad Kjevom u Veroni od 3:2 u prvom kolu Serije A.

Foto: Action images


tagovi

Rudi FelerKristijano RonaldoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara