Fekir se vratio u Lion i sve je dalje od Liverpula

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.07.18. | 20:13

Tri razloga zašto je ovaj posao osuđen na propast...

Lion je dočekao svetskog šampiona Nabila Fekira, a sam kraj fudbalske akcije u Rusiji otvorio je novi front spekulacija da bi sjajni ofanzivni vezista mogao da se preseli u Liverpul. Što, realno, i nije neka tajna. Ono što je, izgleda, realnost, je da Nabil Fekir neće pojačati Liverpul ovog leta, uprkos stalnim atacima Jirgena Klopa.

Pouzdani francuski novinar Loik Tanzi ozbiljnije se bavio pregovorima Liverpula i Liona, kao i celom situacijom oko Nabila Fekira. Reklo bi se konfuznom, pošto je najbolji igrač Lavova u jednom momentu bio na Enfildu, pa je odjednom sve propalo, a onda se Liverpul ponovo aktivirao u nameri da završi započeto. 

Izabrane vesti

Međutim, i pored dobre volje, Fekir je u ovom trenutku sve dalje od Liverpula i za to postoje tri osnovna razloga.

Posle Liverpulovih pokušaja da umanje već dogovoreno obeštećenje za Fekira, prvi čovek Liona Žan Mišel Ola se naprasno povukao iz priče, odnosno – presavio je tabak i rešio da Liverpulu zatvori vrata. U međuvremenu su se pojavile priče da Fekir nije prošao medicinske preglede, odnosno da su se pojavili određeni zdravstveni problemi tokom kontrola, zbog čega je Liverpul insistirao na smanjenju obeštećenja, tada dogovorenog na 70.000.000 evra.

Od tada odnosi dva kluba drastično su se pogoršali, a sada Ola nikako ne želi da Fekira proda Liverpulu. Iako je Fekir željan promene, Ola sada na sve načine pokušava da izvuče još više novca od Liverpula, najviše iz razloga što odlični kreativac sada kraj svog imena ima prišivenu titulu svetskog šampiona.

Navodno, Redsi su svoju šansu ispustili onda kada su krenuli stranputicom i tada odigrali nekoliko loših karata u pregovorima. Istina, teško je da bi Liverpul bio toliko uporan da dovede Fekira ako su se zaista pojavili neki problemi na pregledima. Sada će, čini se, ostati bez željenog pojačanja.

Loša odluka tokom pregovora, Olina želja da ne proda Fekira Liverpulu i titula svetskog šampiona... Sve su to razlozi zašto će posao verovatno propasti.

Čekamo neku potvrdu...

Foto: Action Images


tagovi

Nabil FekirLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara