Fekir razočaran: Samo u Liverpulu znaju zbog čega nisam prešao na Enfild

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.08.18. | 12:00

„Ali takve stvari se događaju, moramo da nastavimo dalje, to je ostalo u prošlosti. U potpunosti sam se pomirio da je taj transer propao“, rekao je kapiten Liona

Jedan od najboljih igrača francuskog Liona Nabil Fekir silno je razočaran zbog toga što ovog leta nije potpisao za Liverpul i poručuje da samo na Enfildu znaju zbog čega se to nije dogodilo.

Dva kluba su se bila dogovorila oko transfera, koji je trebalo da iznosi nešto manje od 60.000.000 evra, ali su potom Redsi odustali. Navodno, u pitanju je bila zabrinutost zbog stanja i stare povrede kolena koju je imao momak rođen upravo u Lionu.
"Čuo sam mnogo stvari. Šta je pravi razlog? To znaju samo u Liverpulu. Ali takve stvari se događaju, moramo da nastavimo dalje, to je ostalo u prošlosti. U potpunosti sam se pomirio da je taj transer propao", rekao je Fekir.

Izabrane vesti

Trener Liona Bruno Ženesio svestan je da je sve to izuzetno teško palo njegovom igraču.
"Nikada nije lako prihvatiti takvu situaciju, kada ste veoma blizu potpisivanja za klub u koji želite da pređete, da se popnete na viši nivo i tako unapredili svoju karijeru. Ali mogloi je da bude i gore za njega. On je u Lionu, jakom klubu, on je kapiten tima koji igra Ligu šampiona. Ovo bi mogla da bude izuzetno važna sezona za Nabila., Nisam video nikve stavove ili znakove zbog kojih mislim da neće ispunisti svoju ulogu na onaj način na koji je to činio tokom prošle sezone", rekao je Ženesio.

Fekir je u jučerašnjem slavlju Liona protiv Strazbura ušao u igru u poslednjih deset mintua igre, kada je sve već bilo rešeno po pitanju pobednika.

Foto: Action images


tagovi

Nabil Fekir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara