""
""

Fantastični De Brujne uništio Inter! Ikardijevu magičnu asistenciju poništila glupost golmana (VDIEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.03.15. | 21:00

Dva gola i asistencija sjajnog Belgijanca trasirali put Volfsburgu do preokreta i pobede nad Nerazurima u derbiju osmine finala

Inter je imao sjajan početak u derbiju osmine finala protiv Volfsburga, ali na kraju su Nemci bili ti koji su slavili! Italijani su zaustavili gol-mašinu Basa Dosta, ali im je glave došao fenomenalni Kevin de Brujne. Belgijanac je odigrao fenomenalan meč i režirao preokret za trijumf Vukova od 3:1 kojim je nemački tim praktično zakoračio u četvrtfinale. Interu ostaje nada da u revanšu može da režira čudo, ali imaće Nerazuri za čim da žale…

Izabrane vesti

Četa Roberta Manćinija sjajno počela meč i posle magične asistencije Ikardija u petom minutu, Palasio nije propustio zicer i savladao je golmana Volfsburga. Rezultat i početak kakav su Italijani sanjali. Izgledalo je da su na pravom putu i da mogu do rezultata koji će ih uoči revanša približiti četvrtfinalu.

Ali, od tog momenat je na terenu postojao samo jedan tim - Volfsburg! Na scenu je stupio Kevin de Brujne koji iz utakmice u utakmicu dokazuje Murinju da ga se prelako odrekao iz Čelsija. Belgijanac je posle nepunih pola sata igre asistirao Naldu za izjednačenje. Odbrana Intera je zaboravila jednog najopasnijih skakača u evropskom fudbalu i surovo je kažnjena.

Još veća glupost je usledila u 63. minutu. Golman Karizo kojem Manćini pdaje prednost u Ligi Evrope u odnosu na Handanovića je ovoga puta skupo koštao Inter. Argentinac je poslao kratku loptu koju je Vijerinja presekao i asistirao De Brujneu za preokret i vođstvo Vukova. Tačku na fenomenalan meč, De Brujne je stavio osam minuta kasnije majstorskim golom iz slobodnjaka.   

Osmina finala Lige Evrope (prvi mečevi)

Zenit - Torino 2:0 (1:0)
/Vicel 38, Krišito 53/

Briž - Bešiktaš 2:1 (0:0)
/De Suter 62, Reafelov 79 - Tore 46/

Ajaks - Dnjipro 1:0 (1:0)
/Zozulija 30/

Volfsburg - Inter 1:3 (1:1)
/Naldo 28, De Brujne 68, 76 - Palasio 6/

21.05: Everton - Dinamo Kijev
21.05: Fiorentina - Roma
21.05: Napoli - Dinamo Moskva
21.05: Viljareal - Sevilja


tagovi

VolfzburgNemackaNaldoMauro IkardiLiga EvropeKevin de BrujneItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara