""
""

Falkao se vratio na teren i promašio penal, Monako izgubio! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.12.13. | 22:38

Valensijan šokirao Kneževinu

Kakav način da se prekine serija bez pobede i kakav način da se u tim vrati najbolji i najskuplji fudbaler ekipe! Valensijan je napravio malo čudo slavivši u Monaku (2:1) u premijernom meču 19. kola Lige 1, čime je upropastio povratak Radamela Falkaa na teren posle duže pauze zbog povrede, a u isto vreme ova ekipa prekinula je nit od pet utakmica bez pobede.

Da će se nešto tako dogoditi baš večeras niko nije mogao ni da pretpostavi, ali konačan ishod najavio je Erik Abidal autogolom u 30. minutu.

Izabrane vesti

Monako jeste bio bolji tokom većeg dela susreta, međutim, golman gostiju iskusni Peneto činio je čuda na golu. On je svojim odbranama učinio da početkom drugog dela njegov tim kazni domaćina za promašaje i povede sa 2:0. Strelac je bio Dukorto posle odličnog dodavanja Dumbije.  

Napadi Ranijerijevog tima nisu izostajali, ali kako se meč bližio kraju postajali sve jaloviji. U 83. minutu penal za Monako. Povratnik Falkao namestio je loptu na belu tačku, ali Peneto je nastavio da briljira.

Nije prošao ni pun minut, a sjajni Džejms Rodrigez je smanjio na 1:2 i najavio da Kneževi možda mogu bar do boda, ipak, ništa od toga.

U poslednjim trenucima isti igrač pogodio je za 2:2, ali sudije su po drugi put na ovom susretu poništile pogodak domaćeg tima zbog ofsajda. Ostalo je 1:2. Bio je ovo prvi posle pet mečeva da je Monako primio gol u šampionatu. 

PSŽ sada ima lepu šansu da ponovo pobegne Monaku u borbi za titulu. U slučaju pobede u derbiju protiv Lila Sveci će imati četiri boda više od ekipe Klaudija Ranijerija.

LIGA 1 - 19. KOLO

Petak:
Monako - Valensijan 1:2 (0:1)
/Rodrigez 84 - Abidal 30ag, Dukorto 58/

Subota:
17.00: Sent Etjen - Nant
20.00: Bastija - Monpelje
20.00: Nica - Evijan
20.00: Rems - Ažaksio
20.00: Sošo - Ren
20.00: Tuluz - Gengan

Nedelja:
14.00: Olimpik Marsej - Bordo
17.00: Lorijen - Olimpik Lion
21.00: Pari Sen Žermen - Lil

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaFrancuska Liga 1Liga 1Monako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara