""
""

Falkao i Kolumbija testiraju Mihine Orlove, meč se igra u Humskoj ili na Karađorđu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.07.13. | 08:15

S obzirom da je Marakana rezervisanaza duel sa Hrvatskom u septembru, stadion Partizana ili Vojvodine ugostiće trećeplasiranu selekciju sveta

Nikakve dileme više nema - reprezentacija Kolumbije biće protivnik Srbije u generalnoj probi pred veliki susret sa Hrvatskom! Prema pisanju "Sporta", vest koja će svakako obradovati sve ljubitelje fudbala jeste da će u našu zemlju stići i jedan od najboljih napadača sveta - Radamel Falkao, tako da će Mihina defanzivna linija imati pune ruke posla. 

Pored El Tigrea, put Srbije krenuće još i imena poput Džeksona Martineza, Džejmsa Rodrigeza, Huana Zunige, Kristijana Zapate, Huana Kvardada, Fredija Guarina, a tu će biti i Zvezdin dželat iz Rena, Viktor Montanjo... Dakle, pred Orlovima je veliki izazov, izuzetno jaka i kvalitetna provera, protiv ekipe koja već na prvu loptu deluje moćno, pa i nije neko čudo što su Kolumbijci trenutno trećeplasirana reprezentacija na najnovijoj FIFA rang-listi.

Izabrane vesti

Ono što je takođe interesantno jeste da će se prijateljski susret odigrati 14. avgusta na stadionu u Humskoj ili na Karađorđu, s obzirom da je Marakana rezervisana za meč sa Vatrenima u septembru.

(FOTO: Action Images)


tagovi

HumskaKarađorđeKolumbijaPrijateljske utakmicefudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara