""
""

Faca dana na Ostrvu je Džonatan Volters! "Ubio" svoj Stouk i postao heroj Čelsija i Beniteza (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.01.13. | 17:50

Malerozni irski napadač iz Stouka obeležio fudbalsko popodne na Ostrvu sa dva neverovatna autogola kojima je doneo pobedu Plavcima i sačuvao Španca na klupi Čelsija. Čudesan preokret Redinga protiv VBA

 

Izabrane vesti

Od danas navijači Čelsija i njihov trener Rafa Benitez imaju novog ljubimca. Njegovo ime je Džonatan Volters, igra za Stouk i od danas je njihov heroj iako verovatno nikada neće obući dres Čelsija. Napadač Potersa je osvojio srca navijača Plavaca sa dva neverovatna autogola i promašenim penalom u današnjem duelu ova dva tima i počastio Čelsi sa tri boda.

Pre samo mesec i kusur dana, mladi Irac je bio junak pobede  nad Liverpulom postigavši dva gola. Danas mu je sreća potpuno okrenula leđa, a sudbina mu namenila ulogu tragičara. Odavno se ne pamti kada je neko na Ostrvu sa dva takva autogola pokopao nade svog tima i častio rivala.

Stpuk važi za gostovanje sa kojeg je teško odneti bodove, a spekulisalo se da bi Rafa Benitez mogao da dobije otkaz ako danas ne pobedi. Da ništa od toga ne bude, pobrinuo se Volters. Prvo je u druom minutu nadoknade prvog poluvremena, postigao autogol, kada je glavom u padu zakucao loptu u sopstvenu mrežu. Da nije pogrešio stranu, reklo bi se da je postigao autogol. A, onda je 62. minutu opet udarcem glavom posle kornera poslao loptu pod prečku svog gola, a golman Begović je ostao u neverici. Bilo je tada jasno da su Plavci obezbedili trijumf, a potom je Lampard sa penala svojim 194. golom za Plavce povećao na 3:0, a Azar u finišu meča evrogolom stavio tačku na pobedu. Na kraju je Volters crno popodne, zaokružio promašenim penalom u finišu meča... Bolje da jutros nije ni ustajao iz kreveta. 

VBA je bio na pragu pobede u Redingu zahvaljujući golovima Lukakua, ali su domaći uspeli da u finišu meča naprave čudesan preokret i stignu do pobede. Vodile su Vrećice sa 2:0 do 82. minuta, ali je usledio neverovatan odgovor igrača Redinga. Za deset minuta su postigli tri gola i režirali preokret dana na Ostrvu.

Selektor Španije Visente del Boske je došao na Gudison Park da vidi sjajnog Svonsijevog napadača Mićua na delu, ali nije imao bog zna šta da vidi, jer su Everton i Svonsi odigrali bez golova.

Sanderlend je na krilima sjajnog veznog reda pregazio Vest Hem sa 3:0, uz pogotke vezista Larsona, Mekklina i Adama Džonsona.

Aston Vila je nastavila da posrće i verovatno je u ovom trenutku najgora ekipa u Premijer ligi. Na svom terenu ih je porazio i nejaki Sautempton. 

PREMIJER LIGA, 22. kolo

Subota:
Kvins Park Rendžers - Totenhem 0:0


Aston Vila - Sautempton 0:1 (0:1)
/Lambert 34 penal/

Fulam - Vigan 1:1 (1:0)
/Karagunis 22 - Di Santo 71/

Reding - VBA 3:2 (0:1)
/Kebe 82, Le Fondre 88, Pogrebnjak 90 - Lukaku 19, 69/

Stouk Siti - Čelsi 0:4 (0:1)
/Volters 45, 62 autogolovi, Lampard 65 penal, Azar 73(

Sanderlend - Vest Hem 3:0 (1:0)
/Larson 12, Džonson 47, Meklin 74/

Everton - Svonsi 0:0

Norič - Njukasl 0:0

Nedelja:
14.30: Mančester Junajted - Liverpul
17.00: Arsenal - Mančester Siti

Kvote za ostale utakmice možete pogledati OVDE.


tagovi

ČelsiDžonatan VoltersEngleskaEvropaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara