""
""

Fabregas kao Spanulis! Bezobrazni Španac isključen protiv Vest Bromviča (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.05.15. | 21:41

Kako god da nazovete to što je uradio, reprezentativac Španije napravio je glupost na rezultatski potpuno nevažnoj utakmici za oba kluba

Fudbaler šampiona Engleske, Čelsija, Sesk Fabregas napravio je na meču sa Vest Bromvič Albionom potez koji bi mogao da uđe u konkurenciju za glupost ili bezobrazluk godine. Kako god da nazovete to što je uradio, reprezentativac Španije napravio je glupost na rezultatski potpuno nevažnoj utakmici za oba kluba.

Izabrane vesti

Igrao se 29. minut, kada je sudija Majk Džons zaustavio igru zbog koškanja Dijega Koste sa nekoliko defanzivaca Vest Bromviča. U trenutku kada su fudbaler domaćih okružili sudiju, Fabregas je sa druge strane terena šutnuo loptu i pogodio u glavu Krisa Branta.

Džons je bez mnogo dvoumljenja pokazao crveni karton španskom fudbaleru koji inače do sada nije bio sklon takvim incidentima.

Vest Bromvič je na ovoj utakmici poveo već u devetom minutu preko Saira Berahina. U timu Čelsija od starta su i reprezentativci Srbije Branislav Ivanović i Nemanja Matić.


Nešto slično desilo se i u nedelju uveče na završnom turniru Evrolige u košarci kada je igrač Olimpijakosa Vasilis Spanulis pogodio loptom rivala Rudija Fernandeza.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionSesk FabregasPremijer ligaKris BrantEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara