""
""

Fabijanski osvojio trofej i odmah ide iz Arsenala

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.05.14. | 15:44

Poljski golman se na najbolji način oprostio od kluba u kojem je sedam godina

Arsenal je posle devet godina konačno osvojio trofej pobedom u finalu FA Kupa, a za Tobdžije je u ovom takmičenju branio Poljak Lukaš Fabijanski. Njemu ovog leta ističe ugovor sa klubom, a golman će promeniti sredinu jer je u klubu iz engleske prestonice samo rezerva.
"Odličan osećaj, neverovatan osećaj. Ne znam kako da najbolje iskažem moje emocije, ali je neverovatno. Ovo je verovatno bilo moja poslednja utakmica za Arsenal, možda bi bilo i najbolje da trofejem završim moju priču u Arsenalu", rekao je Fabijanski.

Klub iz Londona je postao predmet sprdnje zbog sušnih godina i na igračima je bio veliki pritisak, ipak konačno su uspeli da osvoje neko takmičenje.
"To je masivno olakšanje jer je prošlo toliko vremena bez trofeja, posebno posle utakmice u kojoj gubite 2:0 i to u finalu kupa. Nadamo se da će se klub sada pokrenuti. Mislim da to igračima i Arsenalu daje ideju da mogu da osvajaju trofeje, da su sposobni da to učine", dodao je golman.

Izabrane vesti

Arsenal je prošlog leta napustio drugi rezervni golman ekipe Vito Manone koji je prešao u Sanderlend i tamo se pokazao kao odlično pojačanje.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaEngleskaArsenalLukaš FabijanskiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara