"Ronaldinjo"
"Ronaldinjo"

Evrogol i prekid filma Ronaldinja, Atletiku treće mesto u Maroku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.12.13. | 19:38

Proslavljeni Brazilac tukao rivale i zaradio crveni karton, ali je Luan doneo Brazilcima utešnu pobedu na Klupskom svetskom prvenstvu

RonaldinjoČak i uvek nasmejani Ronaldinjo ima granicu tolerancije, a igrači kineskog Gvangžua uspeli su večeras da izazovu burnu reakciju čuvenog Brazilca. Ali, ne i da spreče pobedu Atletiko Mineiro u borbi za treće mesto na Klupskom svetskom prvenstvu, iako su Južnoamerikanci kraj meča dočekali bez prve zvezde time – 3:2.

Ronaldinju je, naime, pukao film u drugom poluvremenu utakmice igrane u Marakešu, pa je u 86. minutu isključen zato što je sa dve noge odgovorio na provokaciju rivala, koji ga je nesportski nagazio dok je ovaj bio na zemlji.

Izabrane vesti

Prethodno je sudija i progledao kroz prste proslavljenom asu, koji je u jednom duelu dva puta rukama udario u lice protivničkog igrača. Tada se izvukao, ali…

Međutim, Ronaldinjovu partiju obeležila je i majstorija iz samog finiša prvog poluvremena kada je sa nekih 20 metara hirurški precizno iz slobodnog udarca tukao u same rašlje gola azijskog šampiona.

Ulogu junaka je, ipak, prepustio 23-godišnjem Luanu, koji je u poslednjim sekundama meča izmakao pažnji čuvara, izbegao ofsajd zamku Gvangžua i rutinski pogodio za konačnih 3:2.

Međutim, sve je ovo bilo samo uvertira za finale između Bajerna i Raža Kazablanke u kojoj bi sve osim ubedljive pobede Bavaraca predstavljalo pravo fudbalsko čudo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Atletiko MineiroBrazilGvangžuKinaLuanmeđunarodni fudbalRonaldinjoFIFA Klupsko svetsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara