""
""

Evo kako izgleda kada Luis Holtbi oštro startuje na Hauarda Veba (FOTO i VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.05.14. | 13:56

Okršaj dvojice pomenutih dogodio se na oproštajnoj utakmici čuvenog Ledlija Kinga na Vajt Hart Lejnu

Ako ste ikada želeli da vidite kako izgleda kada fudbaler napravi oštar start nad sudijom, na pravom ste mestu!

Jedan od najboljih engleskih i evropskih arbitara Hauard Veb, koji će biti deo i predstojećeg Mundijala u Brazilu, bio je specijalni gost na dupke punom Vajt Hart Lejnu, gde se odigrala oproštajna utakmica čuvenog Ledlija Kinga.

Izabrane vesti

Iskusni sudija je u jednom trenutku oduzeo loptu Luisu Holtbiju i dodao je igraču iz suprotnog tima, a odmah nakon toga usledila je i osveta. Naime, mladi Nemac je, u trenutku kada je Veb dobio loptu nazad, napravio jedan grub klizeći start, što je izazvalo erupciju smeha na stadionu Pevaca.

Veb je momentalno ustao i, uz šalu i smeh, odgurnuo Holtbija, uprkos tome što je Stefen Freund pokušao da ga zaustavi. A kako to obično ide, Holtbi je u stilu najvećih glumaca, pao na travu i počeo da se valja, a kompletna scena dobila je komičnu notu.

Nekoliko momenata kasnije 42-godišnji arbitar je dodelio čast jednom navijaču sa tribina da bude njegov pomoćnik kraj aut linije, a treba dodati i to da se King od fudbala oprostio pogotkom sa bele tačke. Za ekipu Totenhema, od prvog minuta, igrao je mladi reprezentativac Srbije Miloš Veljković

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLuis HoltbiHauard VebEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara