""
""

Evo kako izgleda kad Murinjo pobesni: A ni Eva mu nije ostala dužna! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.15. | 15:46

Britanski Skaj objavio snimak na kojem se vidi svađa portugalskog stručnjaka s klupskm doktorkom o čemu bruji cela Britanija poslednjih dana

Mnogo prašine podigao je Žoze Murinjo odlukom da zabrani doktorki Evi Karneiro da prisustvuje Čelsijevim utakmicama i treninzima, a sve to jer je bio besan njenim ulaskom na teren protiv Svonsija kako bi ukazala pomoć povređenom Edenu Azaru.

Izabrane vesti

Karneiro i fizioterapeut Čelsija Džon Firn utrčali su u teren u nadoknadi vremena kad im je to dozvolio Majkl Oliver, pri rezultatu 2:2, ali je Murinjo bio protiv toga pa je na kraju pobesneo na svoje saradnike.

Na jednom od snimaka koju je objavila televizija Skaj jasno se vidi kako je Portugalac poludeo i častio svoje osoblje svakakvim povicima.

Nije, doduše, ni Čelsijeva doktorka ostala dužna slavnom treneru, već se vidi da mu je nešto odgovorila. Ko zna, možda će Englezi ponovo angažovati neke profesionalne čitače sa usana kako bi odgonetnuli šta je tačno rekla.

Karneiro će i dalje obavljati dužnost prvog lekara tima, ali više neće moći da prisustvuje treninzima, mečevima, kao ni da ulazi u hotel gde je smeštena ekipa.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaEvropaEva KarneiroEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara