""
""

Everton odmah kupio zamenu za Stonsa: Svonsi dobro zaradio na kapitenu

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.08.16. | 15:10

Karamele imaju novog komandanta odbrane

Everton više nije mogao da odoleva. Potpisao je kapitulaciju i odrekao se Džona Stonsa, a „za utehu“ je dobio fantastičnih 55.000.000 evra. Ostao je bez startnog štopera i ekspresno našao zamenu iskoristivši tek delić novca zarađenog od Mančester Sitija. Novi član Karamela će postati Ešli Vilijams.

Izabrane vesti

Svonsi je danas pristao na Evertonovu ponudu od 14.000.000 evra za Vilijamsa. Što takođe nije loša prodaja s obzirom da Velšanin ima 31 godinu i da polako ulazi u silaznu putanju karijere. Neosporno je da će Vilijams nedostajati Labudovima čiji član je bio osam godina, a poslednjih sezona i kapiten. Ipak, ponuda je bila dobra i klub iz Velsa će moći da nađe adekvatnu zamenu. Pre osam godina su ga doveli iz Stokporta za samo 300.000 funti. Podsetimo da je Svonsi početkom meseca odbio dva miliona evra manju ponudu Evertona za Vilijamsa.

Vilijams se na jutrošnjem treningu pozdravio sa saigračima i uputio se u Liverpul gde će obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor na četiri goidine sa Evertonom. Kuman veruje da će Vilijamsovo iskustvo i dobra pas igra biti od velikog značaja za poslednju liniju Karamela u kojoj drugi deo štoperskog tandema čini Ramiro Funes Mori.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaletnji prelazni rok 2016EvropaEvertonEšli VilijamsEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara