"Eva"
"Eva"

Eva ponovo na treningu Čelsija, uskoro se vraća i na klupu?

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.09.15. | 19:15

Još nije poznato da li je Murinjo promenio mišljenje ili ovaj potez ima veze sa odlaskom Karneiro u jednu poznatu londonsku advokatsku kancelariju kojoj se obratila za pomoć

EvaČelsijev klupski lekar Eva Karneiro u petak je dobila poziv da se vrati u Kobam, trening centar londonskih plavaca prvi put posle 8. avgusta i sukoba sa trenerom Žozeom Murinjom.

Kako prenosi Dejli Telegraf, još nije poznato da li je Murinjo promenio mišljenje ili ovaj potez ima veze sa odlaskom Karneiro u jednu poznatu londonsku advokatsku kancelariju kojoj se obratila za pomoć u želji da se vrati na posao.

Izabrane vesti

Pored Karneiro, Murinjo je zbog incidenta na meču sa Kristal Svonsija odstranio i fizioterapeuta Džona Firna koji je nastavio da radi sa prvi timom na treninzima, a uskoro bi ponovo trebalo da bude i na klupi Plavaca.

Vrlo moguće, kako prenosi londonski list, da će oboje biti na svom radnom mestu u subotnjem derbiju protiv gradskog rivala Arsenala. Čelsi je odmah posle incidenta saopštio da se radi o unutrašnjim stvarima u klubu i da neće davati dalje komentare na ovu temu.

Murinjo je svoj lekarski tandem posle meča sa Svonsijem optužio da ne razumeju u fudbal, jer su u nadoknadi vremena utrčali na teren da pomognu povređenom Azaru, iako im Murinjo to nije dozvolio.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaEvropaEva KarneiroEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara