"Euro 2016"
"Euro 2016"

EURO 2016 specijalne igre: Za one koji stvarno znaju!

Vreme čitanja: 3min | čet. 19.05.16. | 10:23

Iz koje grupe dolazi šampion? Koliko će golova biti postignuto u kojoj grupi? Hoće li efikasniji biti prvi ili drugi deo žreba? Ako imate tačne odgovore na ova pitanja, smeši vam se odlična zarada!

Euro 2016

Ako ste kladilac koji voli dobro da se preračuna i da maksimalno smanji rizik od pada tikete, onda je ova grupa specijalnih igara za EURO 2016, koju možete pronaći u kladionici MOZZART, idealna za vas.

Izabrane vesti

Da ne dužimo mnogo i pređemo na stvar...

Stigao je EURO singl specijal: 24 zicera, 24 fiksa, 24 dobra pokušaja i 24 lude kvote

Francuska je glavni favorit za osvajanje šampionata Evrope, ali ne pobeđuju, naravno, uvek favoriti. Postoje realne šanse da će Nemci posle svetske uzeti i evropsku krunu, a primera radi, za Englesku mnogi kažu ne da je nikad jača, već da nikad nije imala toliko igrača koji dolaze na veliko takmičenje u top formi (Kejn, Vardi, Dele Ali...). A znate li šta je zajedničko ovim selekcijama? Pa sve tri se nalaze u prvom delu kostura, odnosno u Grupama A, B i C.

Mi smo spremni za EURO, a vi? Ovo su kvote i naši tiketi za prvo, drugo i treće kolo!

I to je potvrda konstatacije koja je gore data. Dakle, vi ste čovek koji veruje da će Francuzi trijumfovati na domaćem terenu, ali mislite da bi Nemci mogli da im pomrse račune, dok očekujete dosta od Engleza? Ili obrnuto? To ovde nije bitno. Za vas je idealna igra da će pobednik prvenstva doći iz prvog dela kostura (Šifra: 507, Tip: Grupa iz koje dolazi pobednik DA). Kvota je 1,50.

Rudiger (Nemačka) i Kejn (Engleska)

Ako odigrate ovo, realno je da najveća opasnost vašem tiketu preti iz Grupe D, odakle vrebaju Španci. Doživeli su debakl na Mundijalu, ali su i dalje opasni. Od njih je sve moguće očekivati: ne bi bilo veliko iznenađenje ni da osvoje EURO, ali ni da ispadnu u grupi. Jer nalaze se u grupi sa Češkom, Hrvatskom i Turskom, a to su sve reprezentacije koje mogu da pobede svakoga. I mogu da budu prijatno iznenađenje prvenstva. Zato, za one koje veruju u Špance, ali žele da ostave prostora za neku senzaciju, preporučujemo tip da će pobednik EURO 2016 doći iz Grupe D (Šifra: 504, Tip: Grupa iz koje dolazi pobednik DA). Kvota je 5,00.

Nije teško zaključiti da se očekuje da Nemci budu veoma efikasni na ovom šampionatu - to može da se vidi i po granici za ukupno golova u njihovoj Grupi C. Postavljena je visoko, na 15,5, što znači da se očekuje oko 2,7 golova prosečno po meču. Ali treba imati u vidu da su Panceri, pored slabašnih Severnih Iraca, u grupi s Poljskom i Ukrajinom. I jedni i drugi imaju dobre navalne redove, Poljaci su bili najefikasniji u kvalifikacijama, međutim, s obzirom na važnost svake utakmice, sumnjamo da će se mnogo zaletati u Francuskoj. Zato ne bi bilo loše pokušati sa tipom da će u Grupi C pasti manje od 15,5 golova ukupno (Šifra: 503, Tip: Broj postignutih golova u grupi MANJE). Kvota je 1,70.

A gde će biti golova? Mi iz redakcije MOZZART Sporta bismo se igrali sa Grupom F. Kvota je odlična na to da će to biti grupa s najviše golova, čak 5,70 (Šifra: 506, Tip: Grupa sa najviše postignutih golova DA). Evo obrazloženja: u ovoj grupi je Portugalija, a pored nje, tu su Austrija, Mađarska i Island. Osim Austrije, u pitanju su autsajderi, a dobro je poznato koliko Kristijano Ronaldo voli da igra protiv slabijih i, rekli bi zli jezici, da se iživljava nad njima. Zato verujemo da će napasti jako i Mađare, i Islanđane, jureći nove rekorde koje prosto obožava. Uz to, Ronaldo je ove sezone bio veoma efikasan, a pošto ima 31 godinu, ovo mu je verovatno poslednja šansa da zablista na Evropskom prvenstvu.

Ovo su, dakle, neki naši predlozi, a na vama je prvo da pronađete svoje favorite i na osnovu toga napravite projekciju ostalih događaja. Osim pomenutih igara, u ovoh grupi MOZZARTOVOG specijala možete gađati i ukupan broj golova na šampionatu, broj žutih i crvenih kartona, kao i kornera, ali i mnogo drugih stvari koje možete pronaći kada na sajtu mozzartbet.com, prilikom izbora takmičenja, štiklirate opciju „EVROPSKO PRVENSTVO - SPECIJALI“ (pogledajte sliku ispod).

mozzartbet.com

(Foto: Action Images)


tagovi

Specijalno klađenjereprezentativni fudbalEvropaeuro 2016bet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara